Daphne Guinness: βγάζει σε πλειστηριασμό την γκαρνταρόμπα της

20:06 3/3/2012 - Πηγή: Queen.gr

Για να χρηματοδοτήσει το Isabella Blow Foundation

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η Daphne Guinness παραδέχτηκε πως εκείνη ήταν ο «μυστικός» αγοραστής ολόκληρης της συλλογής ρούχων της Isabella Blow, της fashion editor-και ξαδέρφης της- που έφυγε από τη ζωή, για να μην σκορπίσουν στους πέντε ανέμους. 

Αργότερα, σε συνέντευξή της, είπε πως αυτή η απόφαση ήταν η πιο τρελή που έχει πάρει ποτέ και εξήγησε πως

το έκανε γιατί φοβόταν πως τα ρούχα θα χάνονταν. «Η Isabella είχε απίστευτο γούστο και κυριολεκτικά λάτρευε τα ρούχα της, που είναι κάτι σαν ημερολόγιο. Δεν ήθελα να τα αγοράσω  για να τα φοράω αλλά για να τα φυλάξω, γιατί πιστεύω πως έχουν πολύ ενδιαφέρον για τους μαθητές και όλους όσους ασχολούνται με τη μόδα.»

 

Τώρα, λοιπόν, η Guinness σχεδιάζει έναν πολύ glamorous πλειστηριασμό στον οίκο Christies με 100 κομμάτια από την δική της γκαρνταρόμπα, για να μαζέψει χρήματα για το Isabella Blow Foundation, το ίδρυμα που δημιούργησε για να υποστηρίξει ανερχόμενα ταλέντα «εκεί όπου η μόδα συναντά την τέχνη» είπη η ίδια σχετικά. Η συλλογή-που σίγουρα θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή, δεδομένου του εκκεντρικού στυλ της κληρονόμου- θα παρουσιαστεί σε κοινό και πιθανούς αγοραστές λίγες μέρες πριν λάβει χώρα η δημοπρασία, τον Ιούνιο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα