H πρώτη φωτογραφία της Adele μετά την γέννηση του γιου της

Η μαμά πλέον Adele πήρε το σύζυγο και το σκύλο της και βγήκαν βόλτα...

Tην πρώτη της βόλτα μετά τη γέννα έκανε η διάσημη τραγούδιστρια Adele, μόλις μία βδομάδα μετά τον ερχομό του γιου της. Η star με την υπέροχη φωνή, αγνοώντας τις συμβουλές των γιατρών, πήρε το σύζυγό της Simon Konecki και έβγαλαν βόλτα το σκύλο τους.

Άβαφη,

ντυμένη στα μαύρα και με τα μαλλιά της σε μία πρόχειρη αλογοουρά, φαινόταν να μην ενδιαφέρεται και πολύ για την εικόνα της. Και γιατί άλλωστε να το κάνει μιας και μόλις έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Ο μικρούλης, του οποίου προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο και το όνομα που θα του δώσουν οι γονείς του, έχει ήδη μία 5χρονη αδελφή από τον πρώτο γάμο του Konecki.

Εκτός φυσικά από τα προσωπικά, καλά πηγαίνουν και τα επαγγελματικά της διάσημης τραγουδίστριας μιας και ερμηνεύει το soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας περιπέτειας του James Bond, Skyfall. «H εγκυμοσύνη επηρέασε κατά πολύ την ερμηνεία της και της έδωσε μία νέα διάσταση», είπε άτομο από το περιβάλλον της Adele.

Η ίδια δήλωσε για τη συμμετοχή της στην ταινία: «Όταν ηχογραφούσα το κομμάτι, ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Όταν γεράσω θα μπορώ κάποια στιγμή να περηφανευτώ ότι υπήρξα κι εγώ κορίτσι του Bond».

Διαβάστε επίσης:

Ποια superstar έκανε την δήλωση: «Γιατί κανείς δεν σχολιάζει την Adele, που είναι πιο παχουλή από εμένα;»

Ποια διάσημη τραγουδίστρια έστειλε στην Adele sexy εσώρουχα επειδή έγινε μανούλα;

Πώς η Adele έκανε τον "σκληρό" Daniel Craig να κλάψει

 

Keywords
Τυχαία Θέματα