Jessica Biel: Bridal shopping στο Παρίσι (;)

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η παρουσία της διάσημης μέλλουσας νύφης στην Πόλη του Φωτός, και με αφορμή τις επισκέψεις της σε μεγάλους οίκους μόδας, ξεκίνησαν οι φήμες που θέλουν την Jessica Biel να έχει ήδη διαλέξει το νυφικό της.



Όλοι γνωρίζουν ότι η επιλογή του νυφικού δεν είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί μία μέλλουσα νύφη, αλλά είναι, σίγουρα, το πιο σημαντικό για την ίδια. Η 30χρονη σταρ φαίνεται να το γνωρίζει καλά, αφού ήδη, σύμφωνα με το περιοδικό People,

έχει βρει το δικό της.

Την περασμένη Παρασκευή η Biel βρέθηκε στο Παρίσι, όπου πέρασε 7 ώρες επισκεπτόμενη μεγάλους fashion οίκους- μεταξύ των οποίων και δύο που είναι διάσημοι για τις νυφικές δημιουργίες τους. Συνοδευόμενη από την βοηθό της και –σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- με ένα ημερολόγιο για την σωστή οργάνωση του γάμου της ανά χείρας, η μέλλουσα σύζυγος του Justin Timberlake επισκέφτηκε τα showrooms των οίκων Giambattista Valli (με τον οποίο είναι φίλη εδώ και πολλά χρόνια) και Elie Saab.

Προς το παρόν, εκπρόσωποι Τύπου του ζευγαριού δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο- το μόνο σίγουρο, όμως, είναι πως, ό, τι και να διαλέξει να φορέσει την μεγάλη μέρα, η Jessica Biel θα είναι η νύφη της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα