Madonna: Επιστροφή ως γεροντομπεμπέκα;

00:16 5/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Θα χαρούμε με την επιστροφή της Madonna ή θα αναφωνήσουμε πότε θα πάρει σύνταξη;

H Madonna πάντα έβρισκε τρόπους να ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της και να χρησιμοποιεί νέους, hot καλλιτέχνες που μονοπωλούν το ενδιαφέρον της pop κουλτούρας προς όφελος της. Έτσι δικαιολογούνται τα t-shirts Britney και Kylie

πριν μία δεκαετία, τα φιλιά με τη Spears και φυσικά η τελευταία της συνεργασία με τη Nicki Minaj και την Μ.Ι.Α που είναι δύο από τα πιο hot ονόματα στην urban μουσική σκηνή παγκόσμια αυτή τη στιγμή. Η Nicki είναι Lady GaGa των rapper και ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός και η M.I.A. μετά από μία σειρά βραβείων και το σεβασμό καλλιτεχνών όπως ο Romain Gavras και σύσσωμης της hipster κοινότητας, έτσι το όνομα του Justin Timberlake μερικά χρόνια ήταν αρκετό για να κάνει hyped την κυκλοφορία του χειρότερου της δίσκου στα χρονικά της καριέρας, Hard Candy, θεώρησε πως τα δύο hip κορίτσια θα ήταν αρκετά για να προεξοφλήσουν την επιτυχία του επερχόμενου δίσκου της MDNA.

Φέτος είναι υποτιθέμενα και η χρονιά της γιατί αφενός αύριο (απόψε για όσους το διαβάζετε την Κυριακή) θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία στο πετυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αμερικής, τον τελικό του Superbowl (κάτι σαν τον τελικό του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος) αφετέρου βγαίνει η πολυαμενόμενη σκηνοθετική της απόπειρα με το όνομα WE (για την συνέλεγε και μία Χρυσή Σφαίρα Τραγουδιού) και θεώρησε πως είναι και η τέλεια ευκαιρία για κυκλοφορήσει και το 12ο studio album της με τον, ομολογουμένως, έξυπνο τίτλο MDNA. Δεν ξέρουμε αν το album θα επαναλάβει την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του κλασικού ήδη Confessions on a dancefloor ή θα είναι ισοδύναμο του μετριότατου Hard Candy, αλλά το «Give Me All Your Lovin'» που είδαμε σε preview χθες για πρώτη φορά που δείχνει μαζορέτες και pop κλισέ σε βαθμό υπερθετικό μας προιδεάζει για τα χειρότερα. Να θυμάσαι Madonna ότι τα παιδιά που στρώνουν τα μπλουζάκια τους για να περάσεις θα μπορούσε να είναι παιδιά σου (για να μην πούμε εγγόνια) και πως οι εποχές του «Get into the groove» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το MDNA θα το δείξει αν έχει τελικά την επιτυχία στο DNA της.

Keywords
Τυχαία Θέματα