New Art

Νέα, διαφορετική και με υπέροχα αποτελέσματα στο χρώμα των μαλλιών. Μία τεχνική που θα σας κερδίσει.

Τεχνικές υπάρχουν πολλές. Το θέμα είναι ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Κι αυτό μπορεί να το ξέρει μόνο ο ειδικός. Μετά από τη διάγνωση που θα κάνει ο κομμωτής σας για την ποιότητα των μαλλιών σας, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και φυσικά για το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε χρωματικά –γι' αυτό φροντίστε να είστε αναλυτικές, επεξηγηματικές και ακριβείς σε ότι ζητάτε- θα σας προτείνει την τεχνική που ενδείκνυται για την περίπτωση σας.

Μία τεχνική που ανήκει στις καινούριες και

αξίζει να γνωρίζετε είναι η new art. Μοιάζει κάπως με τις ανταύγειες και το μπαλαγιάζ, αφού δεν δίνει ενιαίο αποτέλεσμα, αλλά δημιουργεί την ψευδαίσθηση του παλλόμενου χρώματος. Διαφέρει, όμως, αρκετά.

«Η οξείδωση γίνεται στον αέρα –δεν κλείνονται τα μαλλιά πουθενά- εφαρμόζεται στην πρώτη επιφάνεια της τούφας και σταματάει μόνη της. Από κάτω μένει φυσικό το αποτέλεσμα και δένει με το φυσικό χρώμα» εξηγεί ο hair stylist Νίκος Μουχταρόγλου του New Mode.

Δεν μπορεί να δώσει πολύ ανοιχτά χρώματα, δεν μπορεί να δώσει άσπρο-μπεζ αποτέλεσμα γι' αυτό προτιμήστε την αν θέλετε να φτάσετε μέχρι το χρυσαφί ή αν θέλετε να σκουρύνετε λίγο τα ήδη ξανθά -βαμμένα ή μη- μαλλιά σας.

Το υπέροχο που σας εξασφαλίζει είναι ένα γλυκό πέρασμα από το βαμμένο στο φυσικό χρώμα στην κορυφή του κεφαλιού όσο περνάει το διάστημα μετά τη βαφή. Αυτή τεχνική ήρθε από τη Νέα Υόρκη και εφαρμόζεται σε λίγα σημεία. Ζητήστε την στο New Mode στο Χαλάνδρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα