O φίλος μου λέει πως παρότι με αγαπάει πολύ ώρες ώρες τον τσαντίζω στο κρεβάτι. Με είπε και βαρετή! Τι να κάνω;

Το Queen απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας. Βλέπω που απαντάτε σε πολλούς, κάντε κάτι και για μένα. Λοιπόν , έχω σχέση 1 χρόνο και κάτι. Είμαι 22 και είναι ο δεύτερος. Είμαι αρκετά εμφανίσιμη, αλλά δεν είμαι άνετη με το σώμα μου. Δηλαδή δεν έχω μεγάλο στήθος αν και δεν είναι άσχημο απλά είναι λιγότερο από κανονικό και παρότι μου αρέσει ο ποπός μου, όταν υπό συνθήκες η κυτταρίτιδα πιέζεται- δεν έχω πολλή- τρελαίνομαι. Γιατί τα λέω αυτά; Εγώ το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το παραδεχτώ στο φίλο μου... Ε, μέσα στο μυαλό μου υπάρχουν πολλά. Φαντασιώνομαι διάφορα αλλά δεν μπορώ να τα κάνω. Τα βλέπω ή με φαντάζομαι έτσι και ύστερα σκέφτομαι πώς θα φαινόταν το σώμα μου σε διάφορες στάσεις. Αυτό με κάνει να ντρέπομαι και να μην είμαι τόσο ελεύθερη στο σεξ, όπως θα ήθελα. Τσακώνομαι τελευταία και με το φίλο μου. Μου λέει πως με αγαπάει πολύ αλλά με βαριέται. Μου είπε δηλαδή πως στος κρεβάτι είμαι πλέον βαρετή. Είχαμε βάλει και μία ταινία και γύρισε και μου είπε: να πώς το κάνει ο κόσμος! Εσύ είσαι όλο μη και μη... Η πορνοστάρ δεν ήταν και ωραία, τη έλεγες και μπαζο μεταξύ μας- αλλά την αποκαλούσε θεά!  Έχει και ένα δίκιο, ούτε στοματικό δεν τον αφήνω να μου κάνει. Με τρομάζει να βλέπει πώς φαίνεται το αιδοίο μου από τόσο κοντά. Γενικά δεν θέλω να βλέπει την εικόνα μου αλλοιωμένη. Δεν θέλω να ξενερώσει!

Η απάντηση του Queen.gr

Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσες γυναίκες έχω ακούσει να φοβούνται να αφεθούν ελεύθερες μπροστά στα μάτια του συντρόφου τους την ώρα του σεξ. Είναι έγκλημα αυτό και σε οδηγεί μόνο σε δύο λανθασμένες κατευθύνσεις.

α) Στο να μην το απολαμβάνεις

β) Στο να τον ξενερώνεις

Δεν σου είπε κανείς να μετατραπείς σε πορνοστάρ και να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις, όμως να θυμάσαι πως αυτό που ερεθίζει περισσότερο έναν άντρα είναι η σιγουριά και άνεση αυτών των γυναικών να μην απασχολούνται με τις εκφράσεις του προσώπου τους, το αν θα ουρλιάξουν άτσαλα, αν θα διπλωθεί η κοιλιά τους, αν θα δει κάποιος τις ιδιομορφίες του αιδοίου τους ή την κυτταρίτιδά τους. Το σεξ εμπεριέχει την έκθεση καθώς και ένα... «στραπάτσο». Χωρίς λίγο αναμάλλιασμα, ιδρώτα και ανασφάλεια δεν έχει την ίδια γλύκα.

Μπορείς να είσαι καλό κορίτσι 22 ώρες το 24ωρο αλλά καλό είναι να γίνεις και λίγο.... π*****α όταν οριζοντιώνεσαι- με την καλή έννοια! Τα καλά κορίτσια μαθαίνουν ότι το σεξ δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή και το αντιμετωπίζουν σαν το πλύσιμο των πιάτων: μια βαρετή υποχρέωση. Η προνοστάρ χαίρεται, περνάει καλά και το δείχνει στον σύντροφό της με λόγια και έργα. Καταλαβαίνει απολύτως ότι δεν μπορείς να μοιραστείς ένα ρομαντικό δείπνο με κάποιον που θέλει να φάει μπροστά στην τηλεόραση.

Πάρε λοιπόν από την επόμενη φορά την πρωτοβουλία και ξεκίνα στέλνοντάς του ένα πονηρό μήνυμα στο κινητό του την ώρα της δουλειάς. Όταν πέσετε στο κρεβάτι κοίτα τον στα μάτια και πες του πόσο ανυπομονείς να κάνετε έρωτα. Μίλα του βρώμικα και μη φοβάσαι τι θα σκεφτεί για σένα. Εξέπληξέ τον- στο

Keywords
Τυχαία Θέματα