Αυτό θα πει ήττα: Γιατί η Miranda Kerr έφαγε πόρτα στο show του Louis Vuitton;

Το φυσάει και δεν κρυώνει!

Τι κι αν είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermodels του πλανήτη; Τι κι αν κάθε της εμφάνιση αποτελεί fashion statement, ο κόσμος της μόδας είναι αυστηρός και κάποια πράγματα δεν τα συγχωρεί!

Ο λόγος για την Miranda Kerr, η οποία έπαθε τέτοιο χουνέρι που θα το θυμάται όσα χρόνια κι αν περάσουν! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το πρώην αγγελάκι της Victoria' s Secret,

αποφάσισε να παρακολουθήσει το show του Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Έβαλε λοιπόν τα καλά της, έγινε για ακόμη μία φορά απαστράπτουσα, και συνάμενη κουνάμενη κατευθύνθηκε προς το χώρο που γινόταν το show.

Υπολόγισε όμως χωρίς τον ξενοδόχο, και για να γίνουμε και πιο σαφείς, χωρίς τους... security οι οποίοι της απαγόρευσαν την είσοδο λόγω... καθυστέρησης!

Δεν γνωρίζουμε αν από τον εκνευρισμό της η Miranda έσκισε τα ρούχα της, ελπίζουμε όχι, αλλά κατά βάθος χρειαζόταν κάτι τέτοιο γιατί τελευταία παρουσιάζει ένα προφίλ ιδιαίτερα... σνομπ και ενοχλητικό! Α και μία παρατήρηση: Είναι η μόνη εμφάνιση της Kerr από τότε που έπαψε να είναι αγγελάκι, με το στήθος μέσα! Μήπως γι' αυτό όλη η ιστορία;

Keywords
Τυχαία Θέματα