Ανακαλύψτε τη ραμνόζη

Ραμνόζη: Η κινητήριος δύναμη σε συγκέντρωση που εντυπωσιάζει στο Lift Activ Serum 10 της Vichy.

Το Lift Activ Serum 10, ανήκει στη σειρά Lift Activ Derm Source της Vichy και σχεδιάστηκε για να προστατεύει και να αυξάνει την αποτελεσματικότητα του βασικού του συστατικού, της ραμνόζης. Η πολύ υψηλή συγκέντρωση αυτής της ουσίας

δημιούργησε μία πολύ αγνή φόρμουλα, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η επανάσταση της αντιγήρανσης.

Η ραμνόζη βρίσκεται στο Serum 10 σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που αγγίζει το 10% των συστατικών του προϊόντος. Είναι ένα δραστικό συστατικό φυτικής προέλευσης με μοναδικές αντιγηραντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, το μόνο ικανό να ενεργοποιήσει το Derm Source, την κινητήριο δύναμη νεότητας όλου του δέρματος.

H ραμνόζη, το υαλουρονικό οξύ και το Ιαματικό Νερό της Vichy αποτελούν ένα συνδυασμό τριών ενεργών συστατικών που διεισδύουν ταχύτερα στο θηλώδες δέρμα (Derm Source). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα να γίνεται αισθητά πιο μαλακή και να «γεμίζει», ενώ βελτιώνεται άμεσα η ελαστικότητά της.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μέσα σε 10 λεπτά από την εφαρμογή, η επιδερμίδα γίνεται πολύ απαλή, αποκτώντας βελούδινη υφή, ενώ το 10% των ρυτίδων εξασθενούν. Μετά από χρήση ενός μήνα, θα παρατηρήσετε την αντιρυτιδική του αποτελεσματικότητα που είναι θεαματική τόσο στις ρυτίδες όσο και στην ποιότητα της επιδερμίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα