Απολαύσαμε σήμερα το πρώτο «Πρωινό ΑΝΤ1»!

Ένα λαχταριστό brunch με λιχουδιές και δυνατό καφέ μας άνοιξε την όρεξη για τη νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα,

η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και οι υπόλοιποι συντελεστές της νέας πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μας «σέρβιραν» ένα γευστικό πρωινό!

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πήραμε την πρώτη γεύση από το νέο «Πρωινό ΑΝΤ1». Ένα λαχταριστό brunch με λιχουδιές συνοδευμένο με δυνατό καφέ, πολλή κουβέντα και ευχάριστη διάθεση μας άνοιξε την όρεξη για τη νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Οι παρουσιαστές και οι συντελεστές της εκπομπής συνομίλησαν με τους εκπροσώπους του Tύπου, μοιράστηκαν χαλαρές στιγμές και αποκάλυψαν λεπτομέρειες και μυστικά που θα μας εκπλήξουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο μέσα από το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν αλλάζουμε εγώ και οι συνεργάτες μου. Στόχος μας και πάλι, είναι η σωστή ενημέρωση με καλή διάθεση και χαμόγελο. Θα λέμε τα πράγματα όπως είναι, όμως και με δόσεις χιούμορ, όταν η επικαιρότητα μας το επιτρέπει». Ο Χρήστος Φερεντίνος ακολούθησε και είπε: «Η ομάδα συνδέεται από το πρωί ως το μεσημέρι. Είμαστε διαφορετικά 'τρένα', αλλά έχουμε δέσει καλά, αυτό φάνηκε και από το τηλεοπτικό spot». Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε με ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στην οικογένεια του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι μια αξιοπρεπής εκπομπή, που θα μας επιτρέπει στο τέλος της μέρας γυρίζοντας σπίτι μας, να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας». Η Λίτσα Πατέρα αναφερόμενη στη δική της ενότητα, υπογράμμισε ότι «θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, η αστρολογία είναι σαν το μετεωρολογικό δελτίο, πρέπει να ενημερωνόμαστε!» Τέλος, το λόγο πήρε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία δήλωσε: «Θα παίξω μπου  άλα από το πόστο μου, όσο καλύτερα μπορώ!»

Το πρωινό του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 17 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα