Έχω μία σχέση και υπάρχει μεγάλη απόσταση... Πού θα καταλήξει;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Έχω μία σχέση και υπάρχει πολύ απόσταση...αυτός από νησί των Κυκλάδων και εγώ από Βόρεια Ελλάδα ενώ σπουδάζω Τέρμα βορειοδυτική Ελλάδα...όλα είναι καλα όμως! Υπάρχει συνεχείς επικοινωνία κλπ δεν ξέρω όμως κατά πόσο διατεθιμένος είναι να έρθει εδω πάνω από την στιγμή μάλιστα που έτσι συμφωνήσαμε εξ αρχής...δεν ξέρω καν ως

που θα φτάσει αυτή η σχέση...αυτό είναι που με απασχολεί τις τελευταίες μέρες και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου...δηλαδή θα είμαστε κοντά 4 μήνες τον χρόνο?...δεν ξερω τι άλλο να πω....!
 

 

Η απάντηση του Queen.gr

Τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι και πολύ ευνοικά για τις εξ' αποστάσεως σχέσεις... Το θέμα πέρα από το συναισθηματικό και ρομαντικό κομμάτι είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Αυτό είναι η σχέση. Ιδανικά να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου.

Είναι δύσκολο να κρατήσει μία σχέση από απόσταση αν δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε κάποια στιγμή στον ίδιο τόπο. Δηλαδή δεν πρόκειται για απόσταση που μπήκε για σπουδές ή κάποια προσωρινή μετάταξυ σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί καιρό και θέλει να το παλέψει. Έχετε μία σχέση από μακριά και καλή μεν επικοινωνία αλλά έτσι όπως μου τα λες δεν το βλεπω να πηγαίνει μακριά γιατί δεν φαίνεται να προδιαγράφεται κοινό μέλλον άρα αυτό θα κουράσει... ποιον θα κουράσει πρώτο δεν μπορώ να ξέρω αλλά δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να είσαι μόνος να αγχώνεσαι για το τι κάνει ο άλλος, να μην καλύπτεσαι καν σεξουαλικά από τον άνθρωπό σου και να ακούς μία φωνή στο ακουστικό στην καλύτερη- άντε Skype-call!

Τι να πω...αν θέλετε να μην το παρατήσετε.. ζήστε το κι όσο πάει. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται αλλά γνώμη μου είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά... και να είσαι προετοιμασμένη για οτιδήποτε!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα