Έχω τέλεια σεξουαλική ζωή με τον φίλο μου. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως πνίγομαι στο στοματικό σεξ.

Το μόνο θέμα μου στη σεξουαλική ζωή μας είναι στο στοματικό σεξ

Αγαπητέ Dr Love,

Kαλημερα η καλησπέρα ανάλογα πότε θα το διαβάσεις. εγώ μια ερώτηση θέλω να κάνω περί σεξουαλικού.
όλα ωραία όλα καλά στο θέμα αυτό με το αγόρι μου....το μόνο που θέλω είναι tips περί στοματικού έτσι ώστε να μην νιώθω πως πνίγομαι ενώ προχωράω βαθύτερα.

.....Αυτό....Μερσιέ!!!
Μου αρέσει να του κάνω στοματικό και να τον κάνω να βογκάει αλλά πως μπορώ να αποφύγω να μπορώ να παίρνω ανάσα.

Ευχαριστώ.....

Αγαπητή φίλη,

για να είμαι ειλικρινής, προσωπική εμπειρία επί του θέματος δεν έχω. Όμως από αυτά που ακούω, βλέπω και διαβάζω, μπορώ να σου πω πως είναι θέμα τεχνικής και πείρας.
Πέρα από τα όποια "προσόντα" του φίλου σου, εσύ πρέπει να είσαι χαλαρή όταν κάνεις στοματικό σεξ, να ελέγχεις την αναπνοή σου και να μην κάνεις κινήσεις τέτοιες που να φράσουν τις αναπνευστικές σου οδούς. Άλλωστε το καλό στοματικό σεξ δεν προυποθέτει, ντε και καλά, πνιγμό! Με δυο λόγια, δεν χρειάζεται να σου κάνει...εξέταση αμυγδαλών κάθε φορά, ειδικά αν η ανατομία του στόματός σου, αλλά και γενικότερα οι δυνατότητές σου σε αυτό τον τομέα, δεν βοηθούν.

Προσπάθησε και online να διαβάσεις κάποιες συμβουλές από "ειδικούς" - και εννοώ (και μη σου φανεί παράξενο) από pornstars. Οι γυναίκες αυτές είναι, κυριολεκτικά, επαγγελματίες επί του θέματος, άρα σίγουρα ξέρουν να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές και κατευθύνσεις.

Απόλαυσε λοιπόν - με τρόπο και προσοχή.

 
Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα