Εδώ και λίγο καιρό μου αρέσει ένας φίλος του αδερφού μου. Βγαίνουμε και να μιλάμε πολύ, αλλά δεν κάνει την παραπάνω κίνηση. Πώς να το χειριστώ;

Καλησπέρα,

Αποφάσισα να στείλω την ιστορία μου γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί και απελπιστεί πολύ!
Πριν λίγο καιρό μέσω του αδελφού μου γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί αν και όπως αποδείχτηκε στην πορεία και λίγο ιδιότροπο. Περίεργο. Όλα πήγαιναν καλά, έδειξε να εντυπωσιάζεται με μένα και τον χαρακτήρα μου, όπως και εγώ για αυτόν! Μετά από 2 εβδομάδες που συναντηθήκαμε τυχαία ανταλλάξαμε αριθμούς και κανονίσαμε για καφέ! Έτσι σιγά σιγά ξεθαρρέψαμε μιλούσαμε πολλές ώρες στο τηλέφωνο και βγαίναμε πότε μόνοι πότε με παρέα κυρίως με παρέα (τους φίλους του) εγώ όμως τον είχα ερωτευτεί ήδη

και κάθε φορά ήλπιζα κάτι να γίνει! Μέχρι και τώρα είναι όλο πειράγματα, βλέμματα που «κάτι» κρύβουν και μια συνεχή αμηχανία. Όπως επίσης κάποιες φορές που τον έπιασα να «ζηλεύει» που κοιτούσα κάποιον άλλο.! Όμως και ενώ του είχα δώσει πατήματα να κάνει κάτι, να με πλησιάσει, δεν φαίνεται να τολμά να κάνει το επόμενο βήμα αν και έχει δείξει ότι θέλει. Πχ είπε στον αδελφό μου πόσο όμορφη είμαι κ.α! Τι να κάνω; Να τον ξεχάσω ή να κάνω κάτι για να τον «στριμώξω»; Please απαντήστε μου γιατί είναι κάτι που με ταλαιπωρεί καιρό τώρα!

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν θέλω να σου δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι. Μου αρέσει να ακούω από γυναίκες την ατάκα «να κάνω κάτι για να τον "στριμώξω";». Έτσι σε θέλω, τίμια και με τσαμπουκά!

Πάμε τώρα στο θέμα σου. Έτσι όπως μου τα λες τα πράγματα είμαι σίγουρος ότι του αρέσεις πολύ. Γιατί διαφορετικά δεν θα είχε κάποιο λόγο να μιλάει τόσο πολύ μαζί σου στο τηλέφωνο, ούτε να βγαίνετε έξω. Αλλά πιστεύω ότι αλλού είναι το πρόβλημα. Είναι φίλος του αδερφού σου.

Ξέρεις οι άντρες είναι λίγο περίεργοι. Μπορεί να κερατώνουν τον έρωτα της ζωής τους, μπορεί στα 10 λεπτά μετά τον χωρισμό να έχουν βρει την επόμενη (μερικές φορές και 10 λεπτά πριν τον χωρισμό!), μπορεί να τη πέφτουν σε γκόμενες που συνοδεύονται, αλλά μία στο τόσο έχουν και μερικές αρχές. Και τις τιμούν! Όπως δεν τη πέφτεις σε πρώην κολλητού σου, έτσι είναι δύσκολο να κάνεις κάτι με την αδερφή κάποιου καλού σου φίλου.
Γιατί σκέφτεσαι ότι μπορεί να νιώθει άσχημα ο κολλητός σου (πίστεψέ με το έχω περάσει αυτό το δράμα). Ή ακόμα, κάνεις σενάρια για το πώς θα είναι η σχέση μαζί του, αν κάτι δεν πάει καλά με την αδερφή του. Και αναρωτιέσαι τι αξίζει περισσότερο: να χαλάσει μια φιλία ή να μην προχωρήσει μια σχέση που θέλεις;

Άρα νιώθω ότι έχεις μία επιλογή: Να τον «στριμώξεις» ώστε να γίνει κάτι μεταξύ σας και βλέπετε στη πορεία πως θα το χειριστείτε. Αν ο αδερφός σου δεν γκρινιάζει που βγαίνετε μαζί και μιλάτε στο τηλέφωνο, σίγουρα δεν θα του κακοφανεί αν τα έχεις με έναν φίλο του. Αν χωρίσετε, είναι άλλο θέμα!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα