Είμαι 19 και παρθένα και αυτό ακριβώς με κάνει να διστάζω να κάνω σεξ - ούτε καν στοματικό

Νοιώθω άβολα να κάνω σεξ με κάποιον μήπως ανακαλύψει πως είμαι παρθένα

Αγαπητέ Dr Love,

το δικο μου προβλημα ειναι οτι δεν κανω σχεσεις γιατι ειμαι 19 και παρθενα κι ντρεπομαι να το πω και να προχωρησω στο σεξ.
Με το flirt δεν εχω θεμα αλλα αν συνεχισω ετσι με βλεπω στα 30 και ακομα παρθενα...! Ντρεπομαι απιστευτα κι αγχωνομαι πως θα ναι η πρωτη φορα και πως θα κανω στοματικο ερωτα(για πρωτη φορα επισης).
Καμια ιδεα για το πως να χαλαρωσω και να το απολαυσω?
Αγαπητή φίλη,

θα ξεκινήσω λέγοντάς σου πως δεν υπάρχει κανείς που να "ορίζει" πότε κάποιος άνθρωπος κάνει για πρώτη φορά σεξ στη ζωή του. Ποτέ μην μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης της σεξουαλικής ζωής των άλλων με την δική σου. Γιατί θα αποκτήσεις και εσύ, και εύχομαι να είναι έντονη και ενδιαφέρουσα - αλλά θα αποκτήσεις όταν πραγματικά το θελήσεις και το νοιώσεις. 
Μην στρεσάρεσαι με "πρέπει" σε αυτά τα πράγματα. Βεβαίως, δεν ισχυρίζομαι πως πρέπει να περιμένεις να περάσεις η μισή ζωή σου περιμένοντας "τον κατάλληλο" ή τον "ιδανικό". Άκουσε το σώμα σου - αυτό (στο θέμα του σεξ) σου μιλάει καλύτερα από κάθε τι άλλο. Όπως κάθε τι άγνωστο και καινούργιο, ενίοτε και το σεξ μας φοβίζει, ή έστω μας ανησυχεί - μέχρι να το πρωτοκάνουμε. Μετά, συνήθως όλοι, βρίσκουν το δρόμο τους στο τι και πως τους αρέσει.

Αυτό κάνε και εσύ. Ξεκίνα, πειραματίσου, "προπονήσου" και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Η επιλογή ενός υπομονετικού, και κάπως πιο έμπειρου από τους συνομηλίκους σου (συνήθως) άντρα, συχνά βοηθά για τις πρώτες σου εμπειρίες, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο βέβαια.

Απόλαυσε λοιπόν, χωρίς άγχος, με προσοχή και ενθουσιασμό.
 

Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα