Είμαι 2 χρόνια σε σχέση που με καλύπτει, όμως αυτός κάνει σεξ και με άλλες. Να τον παρατήσω και να μείνω μόνη πάλι;

Τόσο ο φίλος μου όσο και η παρέα του κάνουν σεξ με ιερόδουλες και έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις

Αγαπητή Doctor Love,

Είμαι η Αγγελική και έχω απογοητευτεί πολύ με το θέμα άντρες και το θέμα σοβαρή σχέση μαζί τους.

Είμαι εδώ και 2 χρόνια σε μία σχέση όπου σε γενικές γραμμές με καλύπτει σε κάποια πράγματα που θέλω, όπως το θέμα διάρκεια σε μία σχέση το οποίο για μένα είναι σημαντικό και φυσικά το σεξ!! Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα στο θέμα της εμπιστοσύνης.. Ο "καλός" μου, μου έχει δώσει να καταλάβω ουκ ολίγες φορές ότι αρέσκεται στον αγοραίο έρωτα.
Όχι δεν τον έχω πετύχει εν δράσει με καμία ιερόδουλη αλλά οι αναφορές του και οι αντιδράσεις του γύρω απο το όλο θέμα δηλώνουν αυταρέσκεια και ικανοποίηση. Επίσης ενίοτε σερφάρει σε ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου οι οποίες παρέχουν πληροφορίες γύρω από το όλο θέμα.Και ανταλλάσει πληροφορίες με τους φίλους του ή άσχετους για ιερόδουλες....

Είχαμε κάνει καυγάδες για το όλο θέμα και φυσικά άκουσα πα****ές του τύπου απλώς τα κοιτάω και με τους φίλους μου λέμε βλακείες να περνάει η ώρα..
Φυσικά δεν τον πίστεψα και δεν τον πιστεύω και ούτε και πρόκειται να τον πιστέψω.
Το θέμα είναι ότι ενώ χωρίσαμε γι'αυτό το θέμα άρχισα να σκέφτομαι σενάρια όπως "και γιατί να μην του τα φορέσω κι εγώ και αν μου τύχει και κάποια καλύτερη περίπτωση του δίνω τα παπούτσια στο χέρι και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια" έτσι για εκδίκηση και παράλληλα να κάνω κι εγώ το "χαβαλέ" μου όπως τον κάνει κι αυτός άλλωστε!

Οπότε βλέποντας τη σχέση τελείως κυνικά αποφάσισα να τα ξαναβρούμε. Εν τω μεταξύ τα νέα για τους φίλους του γίνονται όλο και καλύτερα, πότε μαθαίνω για τον ένα που έχει εξωσυζυγική σχέση, πότε για τον άλλο που κάθε φορά που η γκόμενά του λείπει απο σπίτι φέρνει κάποια συστηματικά που την πληρώνει για να κάνουν σεξ κτλ.

Στην αρχή απλά είχα σοκαριστεί, πλέον έχω γίνει κυνική με ενδιάμεσες αναλαμπές μίσους πότε για τον ίδιο και πότε για τους άντρες γενικά, στο μέλλον τί πρέπει να κάνω..?!!!
Αυτό που έκανα πάντα καλύτερα ??, δηλαδή να σηκωθω και να φύγω και να πάρω σκύλο για συντροφιά και κανένα αντικαταθληπτικό χαπάκι γιατί δεν θα αντέχω τη μοναξιά αλλά ούτε και τους άντρες???????
Αγαπητή φίλη,

το mail σου ήταν από τα πλέον ενδιαφέροντα που έχω λάβει τελευταία. Και αυτό γιατί αν και δείχνεις γυναίκα που ενώ ξέρει, ουσιαστικά, τι θέλει, τι έχει ανάγκη και τι την κάνει ευτυχισμένη - ικανοποιημένη και χαρούμενη έστω - δεν το έχεις. Και το ξέρεις πως δεν το έχεις. Και επιμένεις να είσαι σε μια κατάσταση η οποία στο στερεί, έστω στο κομμάτι της μονογαμικότητας, και σε βασανίζει.

Το "ενδιαφέρον" έγκειται στο ότι πάντα επιμένετε, κυρίως οι γυναίκες γιατί από γυναίκες είναι σχεδόν όλα τα mails, να με εκπλήσετε με την επανάληψη παρόμοιων μοτίβο στην συμπεριφορά σας. Ειδικά εσύ, που δείχνεις ένας άνθρωπος με δομημένη προσωπικότητα και με καθαρό βλέμμα στο να αντιλαμβάνεται καταστάσεις, επιμένεις να είσαι με έναν αντρα ο οποίος, πέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα