Είμαι σε σχέση 3 χρόνια και τώρα τελευταία όλο θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο μόνη μου

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα Σας

Είμαι 22 χρονών και έχω σχέση 3 χρόνια τώρα. Είναι η πρώτη μου σχέση. Αγαπάω πολύ το αγόρι μου όμως έρχονται στιγμές που θέλω να είμαι μόνη μου και πιέζομαι αρκετά. Το τελευταίο καιρό είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να θέλω να περνάω χρόνο μόνη μου και δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει η σχέση και το γεγονός πως μπορεί να μη νιώθω πια ερωτευμένη ή αν είναι απλά μια φάση που θα κάνει το κύκλο της.

Ευχαριστώ πολύ

 

Η

απάντηση του Queen.gr

Δεν ξέρω αν αυτές οι φάσεις είναι όντως φάσεις που κάνουν τον κύκλο τους και ύστερα ξαφνικά όλα επιστρέφουν στην πρότερή τους κατάσταση. Θέλω να σου πω, ότι όσο και να τον αγαπάς σαν άνθρωπο πια δεν είναι το ίδιο με το να είσαι ερωτευμένη. Σε αυτή την ηλικία ειδικά- για μένα θα έλεγα πάντα- ο έρωτας είναι βασικό συστατικό για μία σχέση.

Το θέμα είναι αν ο φίλος σου τις στιγμές που δεν τον βλέπεις σου λείπει. Μπορείς να σε φανταστείς μόνη, χωρίς σχέση; Το θέμα είναι αν φρικάρεις όταν δεν ξέρεις που είναι ή αν δεν σου στείλει. Αν ζηλεύεις στη σκέψη του με άλλη, αν τον θες ερωτικά... Αν απουσιάζουν όλα αυτά και απλά τον εκτιμάς, τον λατρεύεις, τον αγαπάς αλλά δεν τον ζητάει ο οργανισμός σου.. τότε μάλλον δεν είσαι ερωτευμένη. Σχέσης συνήθειας και συμβιβασμού δεν χωράνε στη ζωή μας γιατί κρατούν δέσμιους τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας.

Καλά θα είναι να σκεφτείς πώς πραγματικά αισθάνεσαι γι αυτόν και πόσο βασική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Επαναλαμβάνω όχι σαν άνθρωπος, σαν άντρας. Δες πόσο τον θέλεις και μετά θα μπορέσεις να καταλάβεις σε τι... φάση βρίσκεσαι. Δώσε λίγο χρόνο, να κατασταλάξουν τα συναισθήματά σου και αν δεν δεις βελτίωση ίσως είναι καλύτερα και για τους δύο να δοκιμάσετε χωριστά. Καμιά φορά κάνει καλό!


Περιμένουμε τα γράμματά  σας στο info@queen.dpg.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα