Είναι "Μέσα στην Καλή Χαρά" και στα παρασκήνια. Φωτογραφικό υλικό

20:01 6/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Η παρέα του Σαββατοκύριακου κάνει πολύ καλές τηλεθεάσεις και αυτός είναι και ο λόγος που πήρε το πράσινο φως μέχρι και το καλοκαίρι. Το κλίμα όμως είναι εξαιρετικό και στα διαφημιστικά διαλλείματα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Παπαβασιλείου-Δρυμούσης-Λαγιόπουλος-Γεωργαντάς σαν μικρά παιδιά πειράζουν ο ένας τον άλλον στα break και άτομα από τους τεχνικούς απαθανατίζουν αυτές τις στιγμές. Η Έλενα μαζί με τον Θέμη πλέον είναι αυτοκόλλητοι και σε πολλές

εκδηλώσεις συνοδεύει ο ένας τον άλλον.

Τελευταία τους είχαμε δει στην παρουσίαση βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το συγκεκριμένο φωτογραφικό υλικό το πήραμε από το twitter όπου ανέβασε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών η σέξι Έλενα που όσο περνάει ο καιρός, τόσο δένει με την Ναταλία και την υπόλοιπη παρέα.

Η θεματολογία της εκπομπής και όλα όσα βλέπουμε on air είναι τόσο χαρούμενη όσο και πίσω από τις κάμερες που η πεντάδα προσπαθεί να αφήσει τα προβλήματα μακριά από το πλατό για τέσσερις ώρες και να χαλαρώσει με ψυχαγωγία και πολλά πειράγματα. Είναι μέσα στην καλή χαρά και αυτό δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί όσο και αν κάποιοι το αμφισβητούσαν τον Νοέμβριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα