Έλενα Παπαβασιλείου - Αλιόσα Γκρίσιν: 3 μήνες μαζί

Όταν γνωρίστηκαν όλοι μίλησαν για ένα ζευγάρι που σύντομα θα έχει σύντομο τέλος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας. Όλοι όμως διαψεύστηκαν και το ζευγάρι σήμερα κλείνει τρεις μήνες μαζί.

Δεν κρύβονται και μάλιστα πριν λίγες μέρες έκαναν και την πρώτη τους κοσμική εμφάνιση σε επίδειξη μοδας στην Αίγλη Ζαππείου. Έλενα και Αλιόσα δε συζούν αλλά έχουν μια πολύ καλή επικοινωνία που έχει δέσει και τους έχει ηρεμήσει. Όταν γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών μπορεί να υπήρχε φλερτ

αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα προχωρήσει σε ένα δεσμό.

Σήμερα όλα είναι διαφορετικά. Η νεαρή παρουσιάστρια του "Μέσα στην καλή Χαρά" έχει επαναφέρει το χαμογελό της αφού αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με την Ναταλία Γερμανού μετά απο συνεντεύξεις που έδωσαν και οι δυο κυρίες. Ο Αλιόσα, αν και 28 ετών, είναι ένα ώριμο παιδί που βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του αρκετές ώρες και συχνά κάνει ταξίδια σε ευρωπαικά κράτη. Με την αγαπημένη του συχνάζουν σε εστιατόρια των βορείων προαστίων και δε δείχνουν να ενοχλούνται απο παπάράτσι και κάμερες. Να είναι ευτυχισμένοι να ευχηθούμε απο την πλευρά μας και να γιορτάσουν πολλές επετείους.

Keywords
Τυχαία Θέματα