Ένα ανοιχτήρι από άλλη εποχή

Ή, πως το άνοιγμα ενός μπουκαλιού με κρασί μπορεί να γίνει μια εντελώς ιδιαίτερη εμπειρία.

Αν αγαπάτε το καλό κρασί και ας αρέσει να απολαμβάνετε ένα-δυο ποτήρια μόνοι σας στο σπίτι ή μισή ντουζίνα μπουκάλια με καλή παρέα, τώρα μπορείτε να κάνετε την όλη διαδικασία ακόμα πιο ξεχωριστή, με ένα αξεσουάρ που σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα όχι μόνο στο αγαπημένο σας ποτό αλλά και στο σπίτι σας.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ανοιχτήρι κρασιού από την φίρμα Rogar, το οποίο είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο με ένα πανέμορφο σχέδιο αντίκας στο τελείωμα, που περιλαμβάνει ένα περίτεχνο

σκάλισμα με αμπέλια και τσαμπιά σταφυλιών. Σίγουρα το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του κρασιού, ένα εξειδικευμένο gadget που θα δώσει επιτηδευμένη old-school ατμόσφαιρα στο σπίτι αλλά και διακριτική κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα θα θυμίζει τη λάμψη των παραδοσιακών Gentlemen's Clubs.

Το μοναδικό αυτό ανοιχτήρι μπορεί να ανοίξει αλλά και να ξανακλείσει τα μπουκάλια, μπορεί να ενσωματωθεί στο πάσο, σε ένα ράφι ή τραπέζι και αν θέλετε να αποκτήσετε την κλάση και το στιλ που φέρνει μαζί του, μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα