Ένας φόρος τιμής στην Άγρια Δύση

Ένα πρωτότυπο εξοχικό resort στην Αμερική αναβιώνει την παράδοση του αμερικάνικου Νότου και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες.

Το Dunton Hot Springs είναι ένα μικρό, prive resort που φωλιάζει μέσα στην ορεινή έκταση του San Juan στην περιοχή Colorado Rockies στην Αμερική. Αυτό το ρομαντικό θέρετρο που μοιάζει με παλιά πόλη ανθρακωρύχων, αποτίνει φόρο τιμής στην αμερικάνικη Δύση και προσφέρει αυθεντικά αποκατεστημένες και χτισμένες με το χέρι μικρές καμπίνες από κούτσουρα και κορμούς δέντρων, οι οποίες αποπνέουν μια ρουστίκ γοητεία και χαρακτήρα.

Κάθε καμπίνα προσφέρει

μια μαγική θέα στα τριγύρω βουνά και τα λιβάδια, και διαθέτει τον δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα ανάλογα με την επίπλωση και τη διακόσμησή της. Επίσης, κάθε μία έχει και τη δική της ιστορία. Η Major Ross Cabin χτίστηκε στα μέσα του 1800, η Bjoerkmans Cabin πήρε το όνομα του ανθρακωρύχου που την έχτισε κ.ο.κ.

Ο ρομαντισμός βέβαια σταματάει όταν ο επισκέπτης ακούει το κόστος διαμονής, το οποίο ξεκινά από 1.200 δολάρια τη βραδιά, συμπεριλαμβανομένων όλων των γευμάτων και των ποτών (μας υποχρεώσατε). Σε κάθε περίπτωση πάντως, παραμένει ένα μαγευτικό θέαμα έστω και για τα μάτια και μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα