Επιδημία ψεύτικων προφίλ στο twitter σε πρόσωπα της showbiz

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δε μπορεί να κάνει τίποτα σ' αυτό το ζήτημα και καθημερινά βλέπουμε επιτήδιους να ανοίγουν λογαριασμούς και να χρησιμοποιούν το όνομα αγαπημένων προσώπων για να επικοινωνούν και να κερδίζουν λίγη δόξα.

Όλγα Τρέμη, Παναγιώτης Πετράκης, Άννα Βίσση, Μαρινέλλα, Σίσσυ Χρηστίδου,

Κατερίνα Λέχου, Νίκος Μουτσινάς είναι μερικά ονόματα που έχουν πέσει θύματα από αγνώστους σε twitter και facebook. Με την περίπτωση μάλιστα της Όλγας Τρέμης όλοι είδαμε τον Νίκο Χατζηνικολάου να συνομιλεί με την παρουσιάστρια του μεγάλου καναλιού και να έχουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην συζήτηση τους. Αυτό έκανε τον άνκορμαν να επικοινωνήσει προχτές το βράδυ με την Όλγα Τρέμη και να την ρωτήσει αν ισχύει ο λογαριασμός που άνοιξε.

Αμέσως εισέπραξε αρνητική απάντηση και το ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό. Είναι ένα φαινόμενο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο και ανησυχεί όλο τον επώνυμο κόσμο που ενημερώνεται να κλείνει επαγγελματικά ραντεβού και να κάνει πράγματα που ποτέ δεν έχει κανονίσει. Οι υπεύθυνοι αυτής της σελίδας στο εξωτερικό σκέφτονται τυχόν λύσεις αλλά προς το παρόν νέα μέλη αληθινά επισκέπτονται και γίνονται χρήστες του twitter και χθες καλωσορίσαμε την Μαρία Μπεκατώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα