Έσπασε το νύχι σας;

23:36 3/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Δεν είστε η μόνη. Η Τάμτα είχε το ίδιο πρόβλημα με όλες εσάς.

Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους! Εκεί που μακραίνετε τα νύχια σας και είστε χαρούμενες ότι έχετε καταφέρει να αποκτήσετε το σχήμα του αμύγδαλου, το πιο σικάτο σχήμα νυχιών που έχει επανέλθει στη μόδα, συμβαίνει το αναπάντεχο. Σπάει ένα νύχι!

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην Τάμτα που είχε σκούρα, υπέροχα αμυγδαλωτά νύχια, αλλά έσπασε το νύχι του μέσου. Έγραψε η Τάμτα στο twitter «με τόση προσπάθεια και υπομονή τα μεγάλωσα και...».

Η αλήθεια είναι

ότι είναι απογοητευτικό, αλλά μην σας κόβει τα φτερά. Υπάρχουν πολλά σχήματα νυχιών που κολακεύουν τα δάχτυλα και μπορούν να διορθώσουν μία τέτοια κατάσταση. Όταν σπάζουν τα μακριά σας νύχια μην κρατάτε τα υπόλοιπα μακριά. Είναι τουλάχιστον κακόγουστο και αντιαισθητικό. Φροντίστε να τα αλλάξετε άμεσα. Η λύση στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα τετράγωνο κοντό σχήμα, το οποίο φαίνεται όμορφο και με σκούρα νύχια, αλλά και με έντονα κόκκινα.

Για να αποφύγετε όσο γίνεται να φτάσετε στο σημείο να «κλαίτε» το νύχι σας, διατηρήστε ενυδατωμένα τα χέρια και τα νύχια με κρέμα και λάδι ειδικό, το οποίο θα απλώνετε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, αποφύγετε όσο γίνεται να τα χρησιμοποιείτε σαν «εργαλεία» και περάστε σκληρυντικό, το οποίο θα επαναλαμβάνετε κάθε δεύτερη νύχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα