Φορέστε το αγαπημένο σας χρώμα και μην ανησυχείτε για τον ιδρώτα!

Το Dove φρόντισε για αυτο με ένα νέο, super αποσμητικό!

Δεν είναι μόνο το μαύρο ή το λευκό ρούχο που "ταλαιπωρείται" από τον ιδρώτα και μας φέρνει σε αμηχανία. Όλα τα χρώματα είναι ευπαθή απέναντί του και πολύ συχνά τα σημάδια που αφήνει είναι αρκετά για να καταστρέψουν τα αγαπημένα μας ρούχα!

Το Dove, πιστό εδώ και χρόνια στην υπόσχεσή του να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και ξεχωριστές κάθε μέρα, δημιούργησε ένα νέο αποσμητικό που φέρνει την μεγαλύτερη καινοτομία στην κατηγορία "σημάδια στα ρούχα": Το νέο Dove invisible

Dry, είναι το πρώτο αποσμητικό Dove για προστασία από σημάδια σε 100 χρώματα, από το μαύρο στο λευκό και σε όλα τα χρώματα και τα δικά σας αγαπημένα ρούχα!

Το νέο Dove Invisible Dry-Invisible on 100 colours παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας, διατηρώντας την απαλή και ενυδατωμένη σε βάθος χάρη στο ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχει, ενώ παράλληλα, παρέχει 48ώρη αποτελεσματική προστασία.


Επιτέλους ένα αόρατο αποσμητικό που μπορούμε να εμπιστευτούμε με οποιοδήποτε χρώμα, χωρίς φοβο και πάθος! Το Dove Invisible Dry on 100 colours κυκλοφορεί σε spray και σε roll-on.

Keywords
Τυχαία Θέματα