Γιατί μου αρέσει η Δούκισσα Νομικού;

19:31 4/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Όχι, όχι, δεν είναι ρητορική η ερώτηση! Έχω απαντήσεις. Παρότι ως άνθρωπος στέκομαι πάντα με ιδιαίτερη ζήλια και μπορώ να σου πω σχεδόν έχθρα απέναντι στις όμορφες, ενώ επιστρατευτώ πάντα επιχειρήματα πως δε θα ναι έξυπνες και καλλιεργημένες και ανατρεπτικές και διαφορετικές και ξεχωριστές και όλα αυτά που λέμε όταν ως αλεπούδες δε φτάνουμε τα κρεμαστάρια, η Δούκισσα με έχει αφοπλίσει, για να μη πω ξεδοντιάσει.

Δεν είναι μόνο τόσο όμορφη, ώστε να ισχύει ο αφορισμός του θεϊκού Όσκαρ

Γουάιλντ που έγινε μόδα πως «η ομορφιά είναι ανώτερη απ την εξυπνάδα γιατί είναι αυταπόδεικτη», αλλά είναι και μορφωμένη και ψάχνεται και δεν επαναπαύεται. Επίσης είναι χαμηλών τόνων. Της έχω γράψει και της έχω ξαναγράψει καυστικά σχόλια και πιθανόν θα της ξαναγράψω διότι τέτοιος άνθρωπος είμαι, αλλά με αφόπλισε δείχνοντας πως όλα αυτά τα διαβάζει και τα μετράει, υπολογίζοντας ακόμα και την βλακεία τη δικιά μου, που στόχο έχει μόνο και μόνο να γεμίσει τη σελίδα και να συμπληρώσω λέξεις.

Και ενώ το «Just the 2 of Us», ανέδειξε τα τηλεοπτικά της χαρίσματα η Δούκισσα είχε την ατυχία της μη λειτουργικής πεντάδας του Όμορφου Κόσμου, το πρωί στο MEGA αλλά και του ιστορικού "Life Style" στο Alter, μια εκπομπή με σοβαρότητα και καλές συνεντεύξεις με σεβασμό στο πρόσωπο που προσέγγιζε, που δεν πρόλαβε να παρουσιάσει η Δούκισσα, λογά των γνωστών θεμάτων του καναλιού. Φαίνεται όμως να βρίσκει τον δρόμο της, αφού συμφώνησε, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Χάρηκα γιατί στην τηλεόραση έχει χώρο η ομορφιά, ειδικά όταν είναι κατοικημένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα