Γιώργος Λιάγκας: "Δε θέλω άτοπα σχόλια" είπε στο πάνελ του με ύφος

Ύστερα απο μια εβδομάδα άρχισαν τα όργανα στο "Πρωινό Mou" και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε παρατηρήσεις στο πάνελ του να μην κάνουν άτοπα σχόλια.

Αφορμή στάθηκε η κουβέντα για πρόσωπα όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Άννα Βίσση και η Έλενα Παπαβασιλείου που για 35 λεπτά μπήκαν στο μικροσκόπιο της gossip συζήτησης της παρέας. Ο παρουσιαστής μετά απο μια τοποθέτηση του Τάσου Θεοδώρου και της Σάσας Σταμάτη

στα θέματα, έκανε συστάσεις στο πάνελ τους να προσέχουν τι τοποθετήσεις κάνουν και να τοποθετούνται με πιο εύστοχα επιχειρήματα και με πράγματα μόνο που λέγονται μέσα στην εκπομπή.

Παρακολουθούμε πάντως οτι τα όργανα άρχισαν στο μεγάλο κανάλι και σίγουρα καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Το κλίμα που βγαίνει σε εμάς τους τηλεθεατές είναι φιλικό και κάποιος τηλεκριτικός σήμερα ανέφερε οτι η ομάδα φέτος του Πρωινού είναι πολύ καλά στημένη στον ρόλο της. Αυτό δεν είναι κακό. Όλα τα πάνελ έχουν ρόλους, αλλά όταν ο leader ξεκινάει να κάνει παρατηρήσεις απο την τέταρτη μέρα κάτι δεν πάει καλά. Αγαπάμε και εκτιμάμε το παρεάκι αλλά την αλήθεια να την λέμε. Άν αυτό ήταν μια υπενθύμιση on air θα δείξει το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα