Γυμνή μες στη σάουνα

Όταν ένα απόγευμα στο γυμναστήριο καταλήγει σε ερωτικό ενσταντανέ.

Πάω σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σπίτι μου. Μόλις τελειώσω τη δουλειά, βάζω τις φόρμες μου και πάω να διαλύσω την κυτταρίτιδα στα πόδια μου. Το γυμναστήριο, λοιπόν, αυτό το έχει ένας σαραντάρης γυμναστής, με γκριζαρισμένους κροτάφους και σώμα που συγκλονίζει.

Προχθές, έμπλεξα με δουλειές, ψώνια και καφέδες και πήγα για γυμναστική αργά το βράδυ κατά τις 10. Με το που μπήκα τον χαιρέτησα στη ρεσεψιόν (ναι, τον ιδιοκτήτη εννοώ) και πήγα κατευθείαν στα αποδυτήρια. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι, έτρεξα και τους διαδρόμους μου και καταϊδρωμένη μπήκα στο ντους.

«Δεν κάνω και λίγο σάουνα να χαλαρώσω;» σκέφτηκα και τυλίχτηκα με την πετσέτα μου. Αφέθηκα αμέσως στη ζεστασιά της σάουνας και άφησα τους πόρους μου να αναπνεύσουν και να αποβάλλουν τις τοξίνες.

Δεν είχα, όμως, κοιτάξει το ρολόι και είχε έρθει η ώρα το γυμναστήριο να κλείσει. Ξάφνου, λοιπόν, η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλλε ένα κεφάλι. «Κλείνουμε» σε λίγο, μου είπε, «αλλά αν θες κάτσε γιατί θα κάνω και εγώ σάουνα μετά, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείς». Ήταν εκείνος.

Πριν το καλοσκεφτώ και ζυγίζοντας στο μυαλό μου το πόσο απεγνωσμένα φτηνό θα ήταν να καθίσω για να τον χαζέψω, τον είδα να μπαίνει ημίγυμνο με την πετσέτα τυλιγμένη στη μέση του. Ταράχτηκα.

Έκατσε απέναντί μου και αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Μες στους ατμούς, όμως, διέκρινα πως η πετσέτα του είχε φουσκώσει εκεί κάτω στο επίμαχο σημείο του και εκείνος διακριτικά χάιδευε το ξεσηκωμένο «εγωισμό» του. Τον κοίταξα με νόημα και χωρίς να το σκεφτώ ψέλλισα «Όλα καλά;» κοιτώντας τον χαμηλά.

«Δεν βλέπεις;» μου απάντησε. «Χρειάζομαι βοήθεια». Η συνέχεια γράφτηκε μέσα, αλλά κυρίως έξω από τη σάουνα, πάνω στους πάγκους των αποδυτηρίων και μέσα στο ντους, όπου έζησα την απόλυτη σεξουαλική εμπειρία. Από τότε δεν έχω ξαναπατήσει στο γυμναστήριο. Από Δευτέρα, όμως, θα επανεμφανιστώ δριμύτερη. Για να δούμε πως θα αντιδράσει.

Άννα, ετών 32

Keywords
Τυχαία Θέματα