Η G-Star Raw παρουσιάζει την συλλογή Φ/Χ 2013-14 στο Βερολίνο!

Στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης Bread&Butter στο Βερολίνο, η G-Star RAW παρουσίασε τη νέα συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνα 2013-14 με ένα show γεμάτο εκπλήξεις και απροσδόκητα στοιχεία που στόχο είχαν να τονίσουν το πάθος του brand για την τεχνική του Raw denim. Κατά τη διάρκεια του show ο θρύλος του κινηματογράφου Michael Madsen εντυπωσίασε πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα guest εμφάνιση!

Η G-Star συνηθίζει να εμπλέκει στα shows τις

προσωπικότητες – RAW Icons παρουσιάζοντας live καλλιτεχνικές παρεμβάσεις: To 2008 στη Νέα Υόρκη το 1οRaw Icon ήταν ο Dennis Hopper, που απήγγειλε το ποίημα του Rudyard Kippling "If" και ακολουθήθηκε από τον Benicio Del Toro που διάβασε τους στίχους του κομματιού "Candidate" των Joy Division σε μορφή ποίησης.

Το νέο RAW Icon, o ηθοποιός, παραγωγός, φωτογράφος και ποιητής Michael Madsen, με θρυλικούς ρόλους στις ταινίες Reservoir Dogs, Kill Bill, Donnie Brasco και Sin City, εμφανίστηκε στη σκηνή σε ατμόσφαιρα που θύμιζε Reservoir Dogs, και απήγγειλε ένα από τα ποιήματά του ουρλιάζοντας στο τέλος "RAW"!

Το show συμπληρώθηκε με άλλα καλλιτεχνικά στοιχεία, όπως μουσική live από τον Ολλανδό κιθαρίστα, τραγουδιστή και στιχουργό Anne Soldaat, καθώς και με χορευτική παράσταση.

Ο σχεδιασμός της συλλογής Φ/Χ 2013-4 που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα είχε σαν βάση την δεξιοτεχνία κατασκευής του denim και τις απεριόριστες δυνατότητες του RAW denim. Τα θέματα-κλειδιά περιλάμβαναν 3-D denim designs, νέα πατρόν και πειραματισμούς με το βάρος και τα χρώματα των υφασμάτων, ενώ το θέμα RAWdenim συνδυάστηκε με κομμάτια με militaire και workwear επιρροές.

Το Runway Show της G-Star RAW παρακολούθησε frontrow και ο γνωστός ηθοποιός Stephen Dorff.

Keywords
Τυχαία Θέματα