Η μπριζόλα γάλακτος που άναψε φωτιές στην Κατερίνα Καινούργιου

Μια μπριζόλα που έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να βγει έξω από τα ρούχα της. Μετά την προβολή του ρεπορτάζ του STAR έδωσε την δική της σκληρή απάντηση.Ο εκδότης του Down Town και της Imako πληροφορήθηκε στις διακοπές του στην Πάρο για μία παρέα 4 γυναικών που κάποιες από αυτές έχουν γίνει αντικείμενο γέλιου για τον κόσμο. Οι  δύο κοπέλες  λοιπόν είχαν πάει για φαγητό και παρήγγειλαν μπριζόλες γάλακτος.
Μία από αυτές έτρεξε στην κουζίνα για να αλλάξει αμέσως το πιάτο της λέγοντας: "Εγώ τη δική μου μπριζόλα δεν την θέλω με γάλα"! Η ατάκα όπως διατυπώθηκε και στο δελτίο του STAR ανήκει στην Κατερίνα Καινούργιου που την είδαμε φέτος να περνάει με μεγάλη επιτυχία την πόρτα του Δέστε τους.

Η παρουσιάστρια  μετά από τα πειράγματα και τα καυστικά σχόλια του ρεπορτάζ του δελτίου του STAR, έσπευσε να απαντήσει, ενοχλημένη από τον τρόπο που την αντιμετώπισαν οι συνάδελφοί της, μέσω του Facebook της αναφέροντας χαρακτηριστικά :

"Μάλιστα... στο δελτίο του Star ειρωνεύονται τις. .υποτιθέμενες διακοπές μου στην Πάρο και υποτιμούν τη νοημοσύνη μου... απλά να ενημερώσω ότι δεν πήγα πότε στην Πάρο διακοπές και γνωρίζω πολύ καλά τι πάει να πει... μπριζόλα γάλακτος... ωραίο ρεπορτάζ ...κρίμα!!!Ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι μου συνάδερφοι......."

Ενώ μερικές ώρες αργότερα ενημέρωσε ξανά το προφίλ της και αφού είχε μιλήσει και πάρει μια γεύση για το τι επικρατεί στην πιάτσα,  γράφοντας:"Παιδιά δε μου αρέσουν κάποια κακεντρεχή σχόλια που κάνετε....απλά ένιωσα θιγμένη και στενοχωρημένη... κάποιοι ευγενικοί συνάδερφοι επικοινώνησαν μαζί μου... ας λήξει εδώ το θέμα....ευχαριστώ πολύ!!" Η νεαρή δημοσιογράφος θέλησε μ αυτό τον τρόπο να δώσει τέλος σε ένα θέμα που δυο ημέρες μονοπωλεί στήλες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα