Η Έλενα Παπαρίζου και η γνωριμία της με τον Χρήστο Ψωμόπουλο

Έλενα Παπαρίζου - Χρήστος Ψωμόπουλος. Μια νέα φιλία; Κάτι παραπάνω που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση; Το μέλλον θα δείξει. Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για μια τρυφερή φιλική  γνωριμία.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και μετά την πολύχρονη σχέση της  με τον Τόνυ Μαυρίδη και έχει βρει τις ισορροπίες και το κέφι της. Η Έλενα έχει αποκτήσει ξανά το χαμόγελό της και είναι ιδιαίτερα ανανεωμένη, αδυνατισμένη και χαρούμενη. Δεν είναι λίγες πια οι βραδινές της

έξοδοι και η ίδια διασκεδάζει πολύ με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και φίλους που ήταν κοντά της όλο αυτό το διάστημα. Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, και μετά τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο, οι δυο τους εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε γνωστά νυχτερινά στέκια.

Η αρχή έγινε στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγο καιρό και η συνέχεια σε μαγαζί στο Κολωνάκι που ήταν στον ίδιο χώρο αλλά με διαφορετικές παρέες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” η Έλενα και ο Χρήστος έχουν έρθει κοντά και  μεταξύ τους έχει  δημιουργηθεί μία τρυφερή φιλία. Άτομα από το στενό φιλικό  περιβάλλον τους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους προς το παρόν, όμως δεν γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, γνωρίζονται εδώ και δυο μήνες και προσπαθούν να το κρύψουν από πολύ κοντινά άτομα που είναι καθημερινά δίπλα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα