Η ελληνική TV εύχεται καλή χρονιά και προκαλεί σύγχυση

15:12 2/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Γιώργος Παπανδρέου, άνδρας της χρονιάς, σύμφωνα με Γερμανικό περιοδικό και τρίτος ήρωας της χρονιάς σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.

*Μεγαλεία ε; ε;

*Ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης, μετρώντας αντίστροφα στη πλατεία Κλαυθμώνος για να υποδεχτεί τον νέο χρόνο, έγραψε ιστορία ανακαλύπτοντας το μη χρόνο. «3, 2, 1, 0» μας είπε και ήρθε το 2012.

*Το 0 ως 2012 σηματοδοτεί την

πεποίθηση του πως ναι, οι Μάγιας είχαν δίκιο και το 2012 η καταστροφή έρχεται άρα και η ώρα 0;

*Μήπως ταυτοχρόνως ο δήμαρχος εκτόξευε και πύραυλο για λογαριασμό του Κανάβεραλ και της NASA;

*Με μηδενιστικές προοπτικές πάντως μπήκαμε στο νέο έτος.

*«Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος μέσα στην ελευθερία του», είπε η λατρεμένη Έλενα Παπαρίζου. Κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος μέσα στην ελευθερία του, Αρβανιτάκη του, ίσως;

*Μπαλατσινού και τα Χριστούγεννα στα ασημένια και τα λευκά της και την Πρωτοχρονιά, στα μαύρα της, υπόδειγμα στυλ και κομψότητας. Μακράν η πιο καλοντυμένη παρουσιάστρια της ελληνικής TV.

*Είδα παραμονές και Σπύρο Παπαδόπουλο που τελείωσε λέει η εκπομπή και δε έφευγαν οι θαμώνες... E... συγγνώμη, οι καλεσμένοι εννοούσα, διότι τόσο κέφι είχαν κάνει που, που να πάνε;

*Είδα και Τάσο Χαλκιά, που μια φορά τον θυμάμαι καλεσμένο στο Μπλα Μπλα, να έχει βγει και να μιλάει μόνο για την σχολή του, πολύ σοβαρός για οποιαδήποτε συζήτηση. Μόνο που δεν μας έβρισε.

*Στον Παπαδόπουλο, χτύπαγε ένα παιδικό τριγωνάκι απ αυτά για τα κάλαντα, στο ρυθμό τσιφτετελιού, βλέποντας την Μάρα Δασμουρλή να σείεται και να λυγιέται...

*... με ποιότητα πάντα!

*Τλινγκ τλινγκ, το τρίγωνο!

*Είδα όμως και τον Χρήστο Φερεντίνο ντυμένο Σπύρο Παπαδόπουλο! Έστρωσαν ένα μακρινάρι γιορτάστηκα τραπέζι, απ αυτά τα τηλεοπτικά που δεν κοιτιούνται αλλά συντρώγουν με τις κάμερες και το κάψανε το πελεκούδι με Onirama, λόγω συζύγου Σίσσυς.

*Είχαν δε από ένα πιάτο τόσο φορτωμένο μπροστά τους, το όποιο δεν αγγίχτηκε μη χαλάσει και η γραμμή, που απ το ντεκόρ τους, σιτίζονταν οι μισοί άστεγοι του Δήμου Αθηναίων.
*Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας πάντα!

... to be continue

Keywords
Τυχαία Θέματα