«Η Κυνηγός»: Μπορεί μια γυναίκα να μεταμορφωθεί από θύμα σε θύτης και να κυριεύσει στο ερωτικό παιχνίδι;

Το νέο βιβλίο της Γιώτας Στεφάνου είναι εδώ!

Οι παθολογικές οικογενειακές σχέσεις, ο πόθος της μητρότητας, το επαγγελματικό τέλμα, η έλλειψη φίλων, η μοναξιά και, κυρίως, η ερωτική απόρριψη έχουν παγιδεύσει την Κ. σε μια στεγνή, μίζερη πραγματικότητα. Η εγκατάλειψη από το σύντροφό της θα αλλάξει το σκηνικό και θα γίνει η αφορμή για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον ίδιο της τον εαυτό. Τώρα, επιθυμεί πλέον να γίνει πρωταγωνίστρια στη ζωή της. Διψάει για φρέσκα γεγονότα, για ανατροπές και για μοιραίους ανθρώπους. Θα καταφέρει να ελευθερωθεί από τη φύση της και να παίξει δυνατά το ερωτικό παιχνίδι; Στιγμή στιγμή, η μεταμόρφωσή της από θύμα σε θύτη... Από ήρεμο κατοικίδιο σε αγριόγατα. Από θήραμα σε κυνηγό. Στο τέλος η τύχη θα εισβάλει λοξά στην πορεία της για να την οδηγήσει μέσα από παράπλευρους δρόμους, παράξενα και ανορθόδοξα, στη γλυκιά «παγίδα» της θηλυκής φύσης.

Αυτό είναι το περίγραμμα του δεύτερου βιβλίου της Γιώτας Στεφάνου με τίτλο «Η Κυνηγός», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το βιβλίο δεν έχουν παρά να παρευρεθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο, «Ευριπίδης στη Στοά» στο Χαλάνδρι, Ανδρέα Παπανδρέου 11. Εκεί θα ακούσετε την ίδια την συγγραφέα, αλλά και το γνωστό συγγραφέα Άρη Σφακιανάκη να αναλύουν περαιτέρω το περιεχόμενο του βιβλίου.

Να σημειωθεί ότι από πέρυσι κυκλοφορεί με επιτυχία το πρώτο εκδοτικό της εγχείρημα της Γιώτας Στεφάνου με τίτλο «Έρωτας που κυλάει δε χορταριάζει» και θέμα την επανάσταση μιας γυναίκας και την προσπάθεια της να ανατρέψει τη ρουτίνα της ζωής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα