Η μεσημεριανή Ελεονώρα αρέσει και κάποιοι άλλοι, ΟΧΙ

Ξέρω πως εδώ παίζει στην έδρα της και δεν είναι ίσως πολιτικώς ορθώς να την επαινέσω, αλλά να πούμε και ένα καλό λόγο, δε βλάφτει. Η εκπομπή της είχε θέματα, η ίδια κέφι, το πάνελ της λόγο και δεν υπήρχε για να την χειροκροτεί αλλά είχε χώρο για να υπάρχει. Έλειπε ένα μάγκανο ψυχαγωγικό απ' το μεσημέρι με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ελαφριά θέματα. Για αυτό, αν και δεν είναι ακόμα ενδεικτικό σημείωσε πρωτιά σε τηλεθέαση σε σχέση με την εκπομπή του Alpha, μιας και δεν παίζονται εκείνη την ώρα, παρά μονό επαναλήψεις.

Στα θέματα τώρα,

ο αγαπημένος Σπύρος Σιγούρος μας έκανε μια Ναταλία Λεονάκη, με ποιητικότητα τέτοια, που παρέπεμπε σε αναφορές τουλάχιστον Άγγελου Σικελιανού, ενώ πολύ ευχαριστηθήκαμε την απόφαση της Έφης Σαρρή να περάσει 20 μέρες σε μοναστήρι! Επισκέπτρια πήγε, αλλά βρήκε και ράσο να φορέσει και φωτογραφική μηχανή να ποζάρει! Νομίζω βέβαια πως αυτή είναι μια φωτογράφησή της από συνέντευξη που είχε δώσει στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και στο αλησμόνητο Down Town! Στην απόφασή της να περάσει ολιγοήμερες διακοπές στο μοναστήρι την έσπρωξε η ταραχή απ' τα όσα είχε πει για αυτήν ο Λάκης Λαζόπουλος, στο παρελθόν! Βρε Έφη μου, τόσο έξυπνη γυναίκα και ανατρεπτική, τι τα θες όλα αυτά τώρα, τα τουλάχιστον διασκεδαστικά!

Πρεμιέρα όμως είχε και ο Alpha με την εκπομπή του Μπάμπη Παπαναγιώτου, που είχε μαζεμένους όσους πολιτικούς φτύνουμε το κόρφο μας όταν βλέπουμε! Βρε κακό συναπάντημα νυχτιάτικα! Για τον ίδιο το δημοσιογράφο και το πολύ φυσικό μαλλί του, οι κομμώτριες στον Alpha θα πρέπει να τους συστήσουν κάποιο καλό συνάδελφό τους, μάλλον!

Πρωί πρωί στο Mega, αναλυόνταν πάλι σοβαρά θέματα όπως το ότι έφυγε η Παπαρίζου από το σουηδικό Dancing, διότι δεν το "κούναγε", αντίθετα με την Μενούνος στο αντίστοιχο αμερικανικό, που το "κουνάει"! Όμως η αγαπημένη Σάσα Σταμάτη σχολιάζοντας γυμνή φωτογράφιση της ελληνοαμερικανίδας σταρ, της βρήκε... πεσμένα τα οπίσθια! Αυτές είναι αναλύσεις, βασιλοπούλα μου! Των οπισθίων!

Keywords
Τυχαία Θέματα