Η Νάντια, ο Θέμος και το δημοψήφισμα...

Επιτέλους, η τηλεόραση έχει πρόγραμμα αλλά δυστυχώς, η Ελλάδα, έχει εξελίξεις! Ήθελα να δω το Black out. Έλα όμως, που είχε ο Χατζηνικολάου «Πρόσωπα» και ο Παπαχελάς τον Μητσοτάκη –πιο νέος από ποτέ! Φράπα!- και ο Πρετεντέρης συζήτηση για το δημοψήφισμα τύπου «μνημόνιο ή μας βομβαρδίζουν με ναπάλμ ή μας ακρωτηριάζουν ένα χέρι δεξί ή αριστερό να διαλέξουμε-

που μπήκε αίφνης στη ζωή μας και πάντα τις Δευτέρες, Ράδιο Αρβύλα και μετά Θέμο! Ο κόσμος γύρω να γκρεμίζεται! Να ζούμε με τον φόβο της απόλυτης φτώχειας, της ανεργίας, των απολύσεων, της παντελούς έλλειψης χρημάτων και να μας σκάει το δημοψήφισμα, αν θα γυρίσουμε στην δραχμή, αν θα πάμε για εκλογές και πάει λέγοντας. Πόση τύχη να' χει η Νάντια Μπουλέ, με το ωραιότατο καρεδάκι της και ένα παιχνίδι με κάτι περιπετειώδεις ανθρώπους μέσα στα σκοτάδια να μαζεύουνε αβγά από κότες και να τους χτυπάει στα πόδια ένα σίδερο, ενώ όποιος χάνει πηδάει μέσα σε μια καταπακτή στο κενό; Εδώ πηδάμε 10.000.000 εκατομμύρια στο κενό και μάλιστα σπρωγμένοι!

Όλη αυτή η ευτυχία, η περιπέτεια, η αγωνία, μου φάνηκε τόσο παλιακά που δεν λέγεται! Σαν να έχουμε ζήσει σε μια άλλη ζωή, που αυτό όλο μπορεί και να μας διασκέδαζε. Σα να ήμασταν βαμπίρ, απ αυτά της Αν Ράις και να έχουμε μνήμες από άλλες εποχές χαλαρότητας και ελαφρότητας, με χώρο ακόμη και για το περιττό. Σε εποχές που η επιβίωση στη καθημερινότητα είναι μια μάχη, ένας αγώνας, το να μαζέψεις αβγά μες στο σκοτάδι, είναι τίποτα, μπροστά στον άθλο του να μαζέψεις τις αποδείξεις για την εφορία, τα λεφτά για την ΔΕΗ και καμιά 200αριά ευρώ για πετρέλαιο. Έτσι το Black out, με έχασε νωρίς από τηλεθεάτρια και με κέρδισαν οι εκπομπές επικαιρότητας και φυσικά ο Θέμος, που με ξενύχτησε.

Απόλαυσα το δίδυμο Αναστασιάδης – Περής, που μαζί είναι δυναμίτης. Μου αρέσει η νέα συνεργάτης του Θέμου, Λάουρα Νάργες και δεν της το 'χα. Εκκεντρική εμφάνιση, έξυπνο βλέμμα, ατάκα, χιούμορ και μια πονηριά στο μάτι. Εξαιρετική επιλογή σε σχέση με άλλες ντάμες του Θέμου, που μοστράραν στο παρελθόν ψεύτικα μπούστα σε μέγεθος μπάλας του μπάσκετ, με ιλιγγιώδη ντεκολτέ και μούγκα στη στρούγκα, με βλέμμα «η καλή μας αγελάδα, βόσκει κάτω στην λιακάδα».

Εξαιρετικός καλεσμένος ο Παπαδάκης σε μεγάλα κέφια και βέβαια σπαρακτικά αστεία, εύστοχα και δεικτικά τα βίντεο, που σάρωσαν όλη την ελληνική τηλεόραση! Πιο δουλεμένα από ποτέ, με φοβερές λεπτομέρειες, που εδώ που τα λεμέ, δεν έχουν σχέση με αντίστοιχα των υπολοίπων εκπομπών. Ακόμα και οι μουσικές στις κάρτες τους, ήταν ψαγμένες, όπως το μουσικό μότο από τους Τάιγκερ Λιλις, που μας ξάφνιασε πολύ ευχάριστα.

Μας ξενύχτισε το ΟΛΑ, που έφτασε να τελειώσει 3.15 τα ξημερώματα, αλλά χαλάλι του. Κατά τα άλλα, ως λαός, βοήθεια μας, όπως είπε και η καλή Γερμανίδα, Λάουρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα