Η νέα χρονιά σου ανήκει

«2012 Η Χρονιά Σου», ένα workshop σχεδιασμού επιτυχίας από την Uniqueness Development Group.

Η Uniqueness Development Group παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό workshop, με στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες ένα προσωπικό πλάνο και τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου το 2012, να είναι η καλύτερη χρονιά τους.

Το workshop

"2012 Η Χρονιά Σου" θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2011, στις 10:00-15:30 στο "Capsis Cultural Exhibition& Conference Centre", στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο Δαχτυλίδι.

Μέσα από την διαδικασία του group coaching οι συμμετέχοντες εξερευνούν το σημείο στο οποίο βρίσκονται στην ζωή τους. Μέσα από διαδραστικές και βιωματικές ασκήσεις, επαναπροσδιορίζουν τι πραγματικά θέλουν, θέτουν στόχους για την ερχόμενη χρονιά και μαθαίνουν νέους τρόπους να τους πετυχαίνουν. Τέλος, σχεδιάζουν προσεκτικά τους επόμενους 12 μήνες έτσι ώστε το 2012 να είναι όντως η χρονιά τους.

Το workshop, που πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συμμετέχοντες που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, τους ενθαρρύνει να ονειρευτούν μία ζωή γεμάτη νόημα από την οποία θα αντλούν ικανοποίηση τόσο από την οικογενειακή όσο και από την επαγγελματική τους κατάσταση. Τους προκαλεί να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους και να ανταμείψουν τον εαυτό τους διασκεδάζοντας.

Οι συμμετέχοντες των σεμιναρίων της Uniqueness Development Group, είναι επιχειρηματίες και στελέχη που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο.

Εισηγήτρια είναι η Τζιλ Δούκα MBA, ACC μέλος της International Coaching Federation, του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Το workshop "2012 Η Χρονιά σου|, έχει περιορισμένες θέσεις και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προσεχές γεγονός, επισκεφτείτε το http://www.uniquenessdevelopmentgroup.com/workshops/now

Σύντομο προφίλ: Uniqueness Development Group

H Uniqueness Development Group δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών Coaching και βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και στην Αμερική, Ευρώπη, Ασία. H UDG απευθύνεται σε νέους, στελέχη εταιρειών, επιχειρηματίες και επιχειρήσεις που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο και να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους. Οι υπηρεσίες της εταιρείας αποτελούν προϊόν πολύχρονης έρευνας της Jill Δούκα ΜΒΑ, CPC ιδρύτριας της Uniqueness Development Group, μέλος του International Coach Federation και πρέσβειρα της International Coach Academy. Βάση της δουλειάς της ομάδας της UDG αποτελεί το Uniqueness Concept, το οποίο αποτελεί κράμα των ιδεών του κινήματος των ατομικών πλεονεκτημάτων και δυνατοτήτων, της θετικής ψυχολογίας και της σύνδεσης νου και σώματος, επικεντρώνοντας στο μοναδικό ίσως πράγμα που μπορεί κάποιος να ελέγξει πραγματικά - τον ίδιο του τον εαυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα