Η νέα μόδα στο Twitter: Οι celebrities δείχνουν σάρκα!

08:26 7/7/2012 - Πηγή: Queen.gr

Γέμισε το Twitter μπουτάκια και κοιλίτσες...

Ότι το σταριλίκι πάει λίγο πολύ πακέτο με το ναρκισσισμό είναι γνωστό. Αλλά η μανία που έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό τις star της αλλοδαπής δεν μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική!

Η μία μετά την άλλη φωτογραφίζουν τα σημεία του σώματός τους, το γνωστό και μη εξαιρετετέο body surfing, και στη συνέχεια τα ανεβάζουν στους λογαριασμούς τους στο Twitter,

προφανώς για να θαυμάσουν όλοι τα κάλλη τους... Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το supermodel Heidi Klum, μάνα τεσσάρων παιδιών, της οποία όλοι θαυμάσαμε το επίπεδο στομάχι και τα καλλίγραμμα πόδια ενώ λιαζόταν στην παραλία. Και μη νομίζετε ότι η φωτογραφία ήταν paparazzi, απλά η Heidi θέλησε να κάνει κάποιες να σκάσουν από τη ζήλεια τους και απλά... αυτοφωτογραφήθηκε!

Η Γερμανίδα μοντέλα δεν είναι όμως πρωτοπόρα στην εν λόγω πόζα καθώς λίγο καιρό πριν μία ακόμα star, η πρωταγωνίστρια του βρετανικού σήριαλ The Only Way Is Essex, Sam Faiers, είχε ανεβάσει μία ανάλογη φωτογραφία. Βέβαια, πέρασε απαρατήρητη σε σχέση με αυτής της Heidi προφανώς λόγω διαφοράς φήμης και διασημότητας.

Το style icon και διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret, Miranda Kerr, μπορεί να μη μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές συμπεριφορές, καθότι είναι σύζυγος και μάνα, αλλά δεν μπόρεσε να μην ανεβάσει μία υπέροχη φωτογραφία των καλλίγραμμων γυμνών ποδιών της με φόντο μία καταπληκτική αλπική θέα. Ομολογουμένως το θέαμα ήταν απλά όμορφο χωρίς ίχνος πρόκλησης.

Τα πόδια της έδειξε και η πρόσφατα αρραβωνιασμένη Miley Cyrus καθώς χαλάρωνε δίπλα από το τζάκι και υποψιαζόμαστε στην αγκαλιά του καλού της, Liam Hemsworth. Άραγε η νεαρή star ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία επειδή απλά της άρεσε η εικόνα των ποδιών της, ή μήπως ήθελε να αποδείξει ότι δεν πάσχει από νευρική ανορεξία όπως την κατηγορούν πολλοί τελευταία;

Η πιο hardcore και προκλητική φωτογραφία δε θα μπορούσε να μην ανήκει στο άτακτο κορίτσι της μουσικής Rihanna. Η RiRi λοιπόν, αφού έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της, το πώς τρώει, πώς γυμνάζεται, πώς κολυμπάει και πώς... παίρνει ναρκωτικά, είπε να μας δείξει και τις αγαπημένες της ζαρτιέρες! Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είναι πραγματικά πρωτότυπες και εντυπωσιακές!

Διαβάστε επίσης: Η Rihanna έχασε τη γιαγιά της

Miranda Kerr off duty: Το μοντέλο σε ένα καθημερινό υπερστύλ!

Keywords
Τυχαία Θέματα