Η συγκινητική ιστορία μιας μητέρας 5 παιδιών που έγινε best seller!

Πριν από περίπου πέντε χρόνια, στις 16 Αυγούστου 2008, η Στέφανι μαζί με τον σύζυγό της Κρίστιαν, άφησαν τα τέσσερα παιδιά στους γονείς τους και ξεκίνησαν για ένα μονοήμερο ταξίδι με ένα μικρό αεροπλάνο.

Ο Κρίστιαν είχει άδεια πιλότου και μαζί τους στο ταξίδι ήταν και ο φίλος του αλλά και δάσκαλός του στα μαθήματα αεροπλοΐας, Νταγκ Κίνερντ. Η παρέα έκανε μια στάση στο Μεξικό για να εφοδιαστεί το αεροπλάνο με καύσιμα.

Αμέσως όμως μόλις απογειώθηκαν, άρχισαν να αντιμετωίζουν προβλήματα με το αεροπλάνο το οποίο τελικά ξεκίνησε να χάνει ύψος και να καταλήγει σε μια τρελή πορεία χτυπώντας

ηλεκτρικές κολώνες. Μάλιστα, λέγεται ότι από τύχη δεν χτύπησε πάνω σε σπίτια. Τελικά το αεροπλάνο έπεσε στο πεζοδρόμιο και τυλίχτηκε στις φλόγες, εγκλωβίζοντας μέσα και τους 3 επιβάτες.

Τα σωστικά συνεργεία έφτασαν αμέσως. Μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του φίλου τους, ενώ το ζευγάρι τέθηκε σε κατάσταση ελεγχόμενου κώματος από τους γιατρούς.
Οι συγγενείς της Στέφανι και του Κρίστιαν που ειδοποιήθηκαν, είπαν ότι τα εγκαύματά τους ήταν τόσο βαριά που με δυσκολία αναγνώρισαν τα πόδια της άτυχης γυναίκας. Η εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι το ζευγάρι δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει αφού ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το ζευγάρι όμως διέψευσε τους πάντες. Μετά από τρεις μήνες που ήταν σε κώμα, τελικά οι γιατροί ξύπνησαν την Στέφανι, όμως χρειάστηκαν ακόμα 5 εβδομάδες μέχρι τελικά να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να δει τον εαυτό της ενώ για να αποκτήσει το πρόσωπο που έχει σήμερα, χρειάστηκαν πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα