Ήμασταν φίλοι, όμως γίναμε περιστασιακοί εραστές. Δεν θέλει μόνιμη σχεση, όμως εγώ θέλω να είμαι μαζί του

Είναι 18, είμαι 20 και αν και μου ξεκαθαρισε πως δεν ψάχνει σοβαρή σχέση, εγώ τον θέλω

Αγαπητέ Dr Love,

Ημασταν χρονια φιλοι. Πριν περιπου 2 χρονια αρχισε να με βλεπει ερωτικα.. Μου αρεσε οποτε ειπα γιατι να μην το δοκιμασω? εκτοτε καναμε περιστασιακα σεξ.. Εγω αρχισα να εχω αισθηματα για αυτον αλλα δεν ειχα πει τιποτα.. Μεχρι που καποια στιγμη το καλοκαιρι του ανοιξα την καρδια

μου και του μιλησα για τα αισθηματα μου.

Μου ειπε πως χαρηκε πολυ που του τα ειπα αλλα δεν θελει κατι σοβαρο ακομα. Ειναι 18 και εγω 20. Αλλα μετα απο αυτη τη συζητηση και για αρκετο διαστημα ηταν πολυ γλυκος μαζι μου, μου εστελνε συνεχως μυνηματα και μιλουσαμε.. Καποια στιγμη σταματησε να στελνει συχνα και δεν μου μιλουσε γλυκα οπως πριν.. Μου ειπε πως δεν ειχε ορεξη για τιποτα..

Πριν μια εβδομαδα εφυγα για σπουδες και πριν φυγω βρεθήκαμε..αλλα απο τοτε που εφυγα του εχω στειλει 2 φορες μυνημα και δεν εχει απαντησει.. Τι να κανω για να τον κερδισω? θελω πραγματικα να ειμαι μαζι του.. Θα με βοηθουσε πολυ η αποψη σας. Ευχαριστω για την προσοχη σας!
Αγαπητή φίλη,

 είσαι 20 ετών, μόλις έγινες φοιτήτρια και επιθυμείς να "είσαι μαζί" με έναν 18χρονο με τον οποίο, παράλληλα με την φιλική σας σχέση, απλώς κάνατε περιστασιακά σεξ - κατόπιν κοινής συμφωνίας.
Όπως αντιλαμβάνεσαι, τα συγκεκριμένα δεδομένα από μόνα τους δεν συνηγορούν στο να δημιουργήσετε μια "σταθερή" σχέση. Πόσω μάλλον, πέρα από το γεγονός πως είσαι σε άλλη πόλη, και ο ίδιος σου  έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα.

Τελοσπάντων, αν το έχεις τόσο μαράζι πια (αν και πιστεύω πως είναι απλώς η συνήθεια που σου λείπει, κατά πάσα πιθανότητα, πράγμα που θα ξεπεράσεις μέσα σε λίγους μήνες φοιτητικής ζωής) μίλα του μια τελευταία φορά. Όχι με μηνύματα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα τον δεις απο κοντά.

Γνώμη μου βέβαια είναι να μείνετε δυο φίλοι, στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, και να φροντίσεις να ζήσεις τη ζωή που θα ξεδιπλωθεί τώρα και στο εξής μπροστά σου. Φοιτητική, ερωτική, φιλική. Έχεις τόσα να βιώσεις και να γνωρίσεις, που σε λίγα χρόνια αυτή εδώ η υπόθεση θα σου φαντάζει σαν παιδικό καπρίτσιο.

Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ 

Keywords
Τυχαία Θέματα