Ήμουν με ένα παιδί 4 χρόνια. Χωρίσαμε εξαιτίας της συμπεριφοράς του, τώρα είναι με άλλη, μου λέει ότι είναι κολλημένος, αλλά επιμένει και να με δει. Τι να κάνω; Τον θέλω πίσω!

Γεια σας

Είμαι η Β. Είχα σχέση με ένα παιδί 4χρόνια , αλλά δεν είχε σωστή συμπεριφορά και τον χώρισα. Έπειτα ένα χρόνο με παρακαλούσε με μαύρο δάκρυ αλλά δε γυρνούσα. Ομολογώ όμως πως άλλαξε πολύ, ταρακουνήθηκε, ωρίμασε. Και βρισκόμασταν κάποιες φορές. Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε Κύπρο για δουλειά. Χαθήκαμε. Με θυμόταν τις πρώτες μέρες. Μετά με έκανε block στο FB για κάνα 2μηνο. Και μόλις έκανε καινούρια σχέση με έβγαλε από τον αποκλεισμό και μου έκανε αίτημα φιλίας.

Τον δέχτηκα. Αρχίσαμε να μιλάμε, με δική του πρωτοβουλία. Άρχισε να με ρωτάει αν έκανα σχέση μετά από αυτόν... Αν αυτός που έχω είναι καλύτερος από αυτόν σε όλα τα θέματα.. και όταν έρθει να πάμε για ένα καφέ. Πιο πριν μου είπε ότι θα συγκατοικήσει με την κοπέλα του (1.5 μήνα είναι μαζί) και του είπα πως δε είναι σωστό να ειδωθούμε ενώ έχει σχέση και μου είπε ότι είναι πολύ καλά μαζί της και ότι την βλέπει σοβαρά! Όταν μιλήσαμε με κάμερα, μου είπε ότι έχει φάει τρελό κόλλημα μαζί της κι ότι δεν κοιτάει εμφάνιση Και μετά από λίγο γυρνάει κι μου λέει πως αν του πει μια άλλη κοπελίτσα που γούσταρε να είναι μαζί την χωρίζει! Αυτό είναι το κόλλημα; Η απορία μου είναι τώρα η εξής: γιατί με ρωτάει τόσα πολλά; Και δηλαδή αν είχε κόλλημα με αυτήν σε μένα θα το έλεγε; και γιατί να θέλει να με δει; Κάθε χρόνο παραμονιάτικα με κάνει να κλαίω και να σκέφτομαι όσα περάσαμε...!!! Τον θέλω ξανά πίσω... σε λίγες μέρες θα έρθει για καμιά εβδομάδα.. τι να κάνω; Ευχαριστώ!!!!

Αγαπητή Β.

Η αλήθεια είναι ότι όπως διάβαζα το γράμμα σου, δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στο τέλος και να δω την ατάκα «τον θέλω ξανά πίσω». Αλλά αφού το διάβασα και αυτό, καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν μερικοί άντρες που κάνουν τις γυναίκες ό,τι θέλουν. Δεν ξέρω αν το έπιασες.

Ειλικρινά θα σου μιλήσω και κάνε ότι νομίζεις. Ο τύπος πιστεύω ότι είναι στον κόσμο του (για να μην πω ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι του και φανώ κακός). Το να μιλάς με πρώην σου δεν είναι (πολύ) κακό. Το θέμα είναι τι λες. Και αυτός είναι ένας τύπος που από τη μία δεν ξέρει τι θέλει και από την άλλη τα θέλει όλα για πάρτη του, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι νιώθουν οι άλλοι που είναι μαζί του.

Όσο για το ερώτημά σου «κακία ή με θέλει πίσω» σχετικά με τη συμπεριφορά του, λυπάμαι που στο λέω δεν είναι τίποτα από τα δύο. Απλά είναι η διάθεσή του να κάνει ό,τι θέλει, όπως του έρχεται στο μυαλό. Ναι, και με την άλλη είναι κολλημένος, και θα την χωρίσει αν του κάτσει η κοπελίτσα, και εσένα θέλει να δει όταν θα έρθει.

Και ειλικρινά μπορώ να καταλάβω ότι δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις τα 4 χρόνια που ήσασταν μαζί –είναι μεγάλο διάστημα και σίγουρα θα έχετε περάσει πολλά. Αλλά από τη στιγμή που τον χώρισες επειδή δεν είχε σωστή συμπεριφορά, σε κάνει μπλοκ από το fb, μετά σου λέει για το πόσο κολλημένος είναι, αναρωτιέται αν την έχει μεγαλύτερη από τον νέο σου φίλο και μετά σου λέει να βγείτε, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, τι ακριβώς θέλεις πίσω στη ζωή σου; Με ξεπερνάει η λογική σου...

Βέβαια αν το δούμε από την αντρική σκοπιά, μάγκας ο τύπος που σας κάνει να τρέχετε. Αλλά από τη δικιά σου σκοπιά, sorry που θα στο πω τόσο χύμα, αλλά μοιάζεις μεγάλο θύμα.

ΥΓ. Πες μου πάλι που το είδες το «άλλαξε πολύ, ταρακουνήθηκε, ωρίμασε»; Γιατί εγώ δεν το βλέπω. Εκτός αν αυτό είναι ωριμότητα, άρα είμαι εγώ που τα έχω κάνει όλα λάθος!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα