Κατερίνα Παπουτσάκη: Ποιοι λόγοι υγείας την αναγκάζουν να σταματήσει το θέατρο;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ψάχνει ήδη αντικαταστάτρια

Όταν η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε τα χέρια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για να πρωταγωνιστήσει κοροϊδάκι της Δεσποινίδος, δεν είχε υπολογίσει μια πολύ σημαντική παράμετρο. Την πιθανότητα να μην μπορεί, για λόγους υγείας να συνεχίσει την παράσταση μέχρι το τέλος. Βεβαία αυτή τη φορά οι λόγοι υγείας είναι ευχάριστοι μια και η Κατερίνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Όμως οι απαιτήσεις του ρόλου

είναι τέτοιες- πρέπει να χορεύει, να τραγουδάει και να παίζει- που η Κατερίνα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και πρέπει να αντικατασταθεί.

Έτσι σε συνεννόηση με τον γιατρό της η όμορφη Κατερίνα θα συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι την πρώτη βδομάδα του Γενάρη (και αυτό γιατί δεν θέλει να κρεμάσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο μέσα στις γιορτές) και αμέσως μετά θα αντικατασταθεί από άγνωστη μέχρι στιγμής ηθοποιό μια οι "μυστικές" οντισιόν που κάνει ο Παπαδόπουλος δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Μια σοβαρή σκέψη είναι τον ρόλο τ ς Κατερίνας να πάρει η Τζένη Μπότση που ήδη παίζει στην παράσταση.
Πάντως από την μέρα που διέρρευσε η είδηση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας τα εισιτήρια της παράστασης έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα