Λαμπερό opening στο Dome με καλεσμένους έκπληξη

Όλα τα club ανοίγουν αυτή την περίοδο στα νότια και στα βόρεια προάστια φορώντας τα χειμωνιάτικά τους. Το Queen.gr βρέθηκε στην Πολιτεία και εκεί συνάντησε αγαπημένα πρόσωπα.

Ήταν εκεί η γοητευτική Μπέλα Αδαμοπούλου, που όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμη πιο όμορφη σα να μην πέρασε μια μέρα. Ο Γιώργος Καραμέρος με τη σύζυγό του καθώς και φιλικό ζευγάρι γεύτηκαν τις γεύσεις του σεφ Γιάννη Γκελντή. Έιδαμε επίσης τον Θάνο Καλλίρη,

τον Γρηγόρη Πετράκο, το συγκρότημα των Εmigre, τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη, την Κωνσταντίνα που μας εντυπωσίασε με την κομψότητά της αλλά και την εμφάνιση έκπληξη με τον πρώην σύντροφό της που μετά πο έντεκα χρόνια χωρισμού κάνουν μια προσπάθεια να είναι ξανά μαζί.

Επίσης ο Στέφανος Κόκκαλης πέρασε απο το λαμπερό opening που θα παίζει πιάνο κάθε Τετάρτη βράδυ και ο Χρήστος Κυπριανίδης που αν και μένει νότια ήπιε το ποτό του με την παρέα του. Ο Αργύρης Σκιαδόπουλος και ο συνέταιρός του κύριος Χαραλαμπάκης κέρασαν άφθονα ποτά και ευχήθηκαν καλή διασκέδαση και πάντα με αισιοδοξία. Αυτός και ο λόγος που η μείωση των τιμών έφερε ξανά την νεολαία στα βόρεια προάστια που μέχρι τις 5.00 το πρωί διασκέδασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα