Με κουπούνια στα μπουζούκια!

15:52 5/3/2012 - Πηγή: Queen.gr

* Μια γενιά πριν στέναζε στα μπουζούκια και στα «ελληνάδικα» με ονόματα όπως «λεμόνι», «πεπόνι» ή «καρπούζι». Ήρθε ο κόσμος πάλι και κουράστηκε απ'την κατεστημένη μορφή διασκέδασης, την βλαχιά της, την επιδειξιμανία της.
* Ήρθε και η κρίση βέβαια, από εβδομαδιαία γίνανε του Παρασκευοσάββατου, μη σου πω του Σαββάτου σκέτο.
* Αλλά έζησα να δω κουπόνια για μπουζούκια! Η μεγάλη εφημερίδα μέσα στις σελίδες της έχει κουπόνι για συγκεκριμένα μπουζούκια. «Γιατί η κρίση χρειάζεται διασκέδαση» γράφει το απόκομμα του μπουζουκοκουπονίου.
* Δεν έχουμε θέματα εδώ αλλά και υπερθεάματα αυτή τη στιγμή

να ασχοληθούμε. Σα φτωχοί συγγενείς παρακολουθούμε την Ρία Αντωνίου στην γειτονική Ιταλία, να χορεύει τα mambo και τα cha cha cha. Εθνικό θέμα έχει γίνει. Μάθαμε και ποιος κριτής είναι στριμμένος και ποιος καλός!
* Και τι χαρά που πέρασε η Ρία στον ημιτελικό, δεν λέγεται! Αλλιώς νέος Έλληνο-Ιταλικός πόλεμος θα ξεσπούσε! Και θα τον κήρυττε το Star!
* Το ότι συμπαραστέκονται όλοι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης στο πόσο απάνθρωπο ήταν να γνωστοποιηθεί στην Καραβάτου πως απολύεται λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει και πως αυτή εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε το παιδί της, δεν είναι κομματάκι υπερβολικό;
* Η Κατερίνα Καραβάτου για χρόνια υπήρξε επικεφαλής εκπομπής και σε εποχές που οι μισθοί και γενικώς οι απολαβές στην τηλεόραση ήταν βασιλικές. Φυσικά και μπορούσαν να της έχουν μιλήσει ενωρίτερα, αλλά η πρώτη ή τελευταία είναι που είδε πως για τα αφεντικά υπάρχεις μόνο όταν επιθυμούν αλλιώς ούτε την πόρτα τους δεν βλέπεις, την πρώτη αυτή των γραμματέων;
* Στη συγκεκριμένη εκπομπή δούλευαν και πληρώνονταν με πολύ λιγότερα απ'την παρουσιάστρια δημοσιογράφοι, παραγωγοί, τεχνικοί, το πάνελ! Και αυτοί βρέθηκαν στην απόγνωση της ανεργίας.
* Έγκυος ήταν και η Τατιάνα όταν δεν υπήρχαν για αυτήν εκπομπές να παρουσιάσει σε ένα κανάλι ολόκληρο και μεγάλο στο παρελθόν. Έγκυος που τις πετάνε όπως την τρίχα απ'το ζυμάρι είναι γυναίκες που δουλεύουν χωρίς μισθολόγια και βρίσκονται χωρίς καμία απολαβή στο πουθενά γιατί δε συμφέρουν τα αφεντικά.
* Όχι δε λέω πως είναι σωστό. Αλλά είναι άλλο να σε παύουν από πωλήτρια επειδή είσαι έγκυος και άλλο να σταματάει μια εκπομπή που σε χρυσοπλήρωνε για χρόνια κάποτε.
* Οι άνθρωποι δε της τηλεόρασης που κάνουν επίδειξη ευαισθησίας με τα μεγάλα προβλήματα των συνάδελφων τους μήπως θα έπρεπε να σταματήσουν για λίγο να ακούνε μόνο τους εαυτούς τους, μήπως και προσέξουν το θόρυβο που κάνουν γύρω τους τα κομμάτια από έναν κόσμο που γκρεμίζεται;

Keywords
Τυχαία Θέματα