Μια δυναμική Ελληνίδα αλλάζει τα δεδομένα

H Αρετή Σουβατζόγλου μπαίνει δυναμικά στο πάνθεον των Ελληνίδων που γράφουν ιστορία στον επιχειρηματικό κόσμο.

Στους δύσκολους καιρούς πάντα ψάχνουμε για γυναίκες πρότυπα. Γυναίκες που εμπνέουν με τα κατορθώματα και τα επιτεύγματα τους. Γυναίκες που πρωτοστατούν και οδηγούν την κοινωνία και προκαλούν και άλλες γυναίκες να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και να αποδείξουν πως το γυναικείο φύλο, μόνο ασθενές δεν είναι.

Η σύζυγος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Αρετή Σουβατζόγλου είναι η γυναίκα πίσω από την αναμόρφωση και την επιτυχία του ιατρικού ομίλου, ΥΓΕΙΑ.

Με τις διαρθρωτικές αλλαγές που επιτέλεσε από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ομίλου με τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου κατάφερε να κάνει το νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» και το μαιευτήριο - παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ» δύο από τα πιο σημαντικά ιδρύματα στο χώρο της υγείας.

Οι γιατροί και οι νοσοκόμες του ομίλου ΥΓΕΙΑ την εμπιστεύονται απόλυτα, ενώ τα επιτεύγματα της στον όμιλο την κάνουν μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες στο χώρο του μάνατζμεντ στην Ελλάδα. Μια γυναίκα που σπάει τα ανδροκρατούμενα στερεότυπα του χώρου που δραστηριοποιείται με τις ακαδημαϊκές γνώσεις (μεταξύ άλλων προσόντων να σημειώσουμε ότι μιλά άπταιστα 4 γλώσσες) και την εμπειρία της στο χώρο του μάνατζμεντ (συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλια πολλών πετυχημένων εταιριών) μέρα με τη μέρα χτίζει το δικό της επιχειρηματικό μύθο και εμείς δεν μπορούμε να προβάλλουμε και να στηρίξουμε το έργο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα