Μία έρχεται, μία με γράφει. Νομίζω πως με θεωρεί δεδομένη!Πώς θα τον κάνω να τρέχει;

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι κολλημένη με κάποιον που μία ασχολείται και μία με γράφει. Στην αρχή υπήρχε ένα ενδιαφέρον και από τη μεριά του και το έδειχνε μέχρι που έγινε κάτι μεταξύ μας και μετά κόπηκαν αυτά. Αν και κάθε φορά που με βλέπει με χαιρετάει και μου λέει ότι του "έλειψα" ,έχει τύχει να του στείλω μήνυμα να βρεθούμε και να μη μου απαντήσει καν. Μπορεί να πιστεύει ότι με έχει "δεδομένη", αλλά με έχει μπερδέψει κιόλας γι' αυτό και ζητάω τη

γνώμη σου. Βασικά θέλω να μάθω γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι και επίσης πώς μπορώ να τον κάνω να τρέχει από πίσω μου αυτός;

Η απάντηση του Queen.gr

Καταρχήν μόνο που μου λες ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι μία σε γράφει μία σε θυμάται, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σε βλέπει σοβαρά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλει να βρίσκεστε όταν αυτός θελήσει.

Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με το όνειρο κάθε άντρα που βρίσκεται στη φάση 'δεν είμαι για σχέση'. Να έχει δηλαδή μια γυναίκα που θα ξέρει όποτε θελήσει εκείνος θα τρέξει να τον δει (γι' αυτό και κάθε φορά που σε βλέπει σε χαιρετάει λέγοντάς ότι του έλειψες και τα σχετικά). Θα μου πεις τι θράσος... έλα όμως που τέτοιες γυναίκες υπάρχουν και σας χαλάνε την πιάτσα! Βέβαια κι εσύ μπορεί στην αρχή επειδή σου άρεσε να έκανες λάθος χειρισμούς και τώρα όντως να σε θεωρεί δεδομένη, αυτό όμως φυσικά και μπορείς να το αλλάξεις.

Για να κάνεις έναν άντρα να τρέξει από πίσω, θα πρέπει σε πρώτη φάση να του καταστρέψεις το μυαλό κι εδώ όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, το ότι σε θεωρεί "δεδομένη", βοηθάει στο να το πετύχεις αυτό, γιατί αν ξαφνικά το δεδομένο αρχίζει να συμπεριφέρεται μία έτσι και μία αλλιώς γεμίζοντας το κεφάλι του απορίες, τότε θα δεις ότι θα αρχίσει να σε θυμάται πιο συχνά, να του λείπεις πιο συχνά, να στέλνει αυτός μηνύματα (στα οποία φυσικά θα απαντάς καθυστερημένα) και γενικότερα αυτή η κατάσταση θα τον κάνει να τρέξει από πίσω σου, εφόσον βέβαια δεν είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα ή δεσμευμένος γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα είναι πιθανά!

Έτσι εκείνο που σου προτείνω, είναι η αδιαφορία και κατά πάσα πιθανότητα οι ρόλοι θα αντιστραφούν, το θέμα όμως είναι να μην θεωρήσεις πως με το πρώτο σημάδι προσοχής που θα σου δείξει κατάλαβε το λάθος του και είναι έτοιμος να σου δώσει αυτό που θες. Θα τον αφήσεις να προβληματιστεί καλά, να σε γνωρίσει καλύτερα, έτσι ώστε να μην του ξαναπεράσει από το μυαλό να σε θεωρήσει κάτι το δεδομένο. Συνήθως δεν αλλάζει ο άνθρωπος αλλά ελπίδες έχεις μόνο αν τον κάνεις να καταλάβει πως η απουσί σου μετρά και του εξηγήσεις κατόπιν τα όριά σου.

Περιμένουμε ερωτήσεις και ιστορίες σας στο  info@queen.dpg.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα