Μύθος ή αλήθεια; Υπάρχει η περιβόητη «κατάλληλη ηλικία γάμου»;

Ήρθε η ώρα να παντρευτείς ή μήπως όχι;

Πολλές αναγνώστριες μας στέλνουν κατά καιρούς γράμματα απόγνωσης. Έχουν πατήσει τα 30 και είναι μόνες. Ο οικογενειακός και φιλικός τους κύκλος διαρκώς τους ρωτά πότε περιμένουν να παντρευτούν και η πίεση ολοένα και μεγαλώνει. Τελικά ποιος έχει βγάλει αυτόν τον νόμο, δηλαδή ότι οι γυναίκες με το που σβήσουν τα 30 (καταραμένα) κεράκια θα πρέπει σε χρόνο dt να βρουν τον ιδανικό σύντροφο και να τρέξουν σαν τρελές στην πλησιέστερη εκκλησία;


Τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία φίλες μου! Μπορεί να παντρευτείς

στα 25 ή στα 35 και να ευτυχήσεις. Μπορεί να παντρευτείς στα 28-30 (που οι περισσότεροι θεωρούν ως ιδανική-κατάλληλη ηλικία) και να δυστυχήσεις. Το παν είναι να έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου και να μην επηρεάζεσαι από τη γκρίνια και την πίεση των γύρω σου. Άντε και πάτησες τα 30, so what; Θα πας να παντρευτείς τον πρώτο που θα βρεις μπροστά σου; Η ανασφάλεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου. Μην την αφήσεις να σε νικήσει.


Δεν υπάρχει, λοιπόν, κατάλληλη ηλικία, πρίγκιπες πάνω σε άλογα και ξανθομαλλούσες πάνω σε ροζ συννεφάκια. Όταν βρείτε τον άνθρωπο που σας κάνει να χαμογελάτε, περνάτε καλά μαζί του, εισπράττετε αληθινό ενδιαφέρον και αγάπη, ναι... τότε μπορούμε να πούμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή (και όχι ηλικία) για να παντρευτείτε. Προσοχή, μην ξεχάσετε τη συγκατοίκηση... Εκεί θα φανούν όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα