Νάσος Γαλακτερός: Τελευταίος αγώνας

Σπουδαίος αθλητής, δημιουργικός άνθρωπος και για όσους τον ξέρουν, ο Νάσος Γαλακτερός είναι ένας καλός φίλος, ένα πλάσμα εμπιστοσύνης, άνδρας παλαιάς κοπής, με μπέσα, ευγένεια και αίσθηση τιμής. Όταν το μπάσκετ τελείωσε, όταν η ζωή άλλαξε και συνέχισε αλλιώς, ο Νάσος έγραψε μια μυθιστορηματική αφήγηση για κάποιον ήρωαπου του έμοιαζε. Μετά έχωσε τα χειρόγραφα του σε κάποιο συρτάρι, τα καταχώνιασε, αφού είχε βγάλει ότι κουβαλούσε μέσα του, αδιαφόρησε για το κυκλοφορήσει. Ώσπου ο Νίκος Μουρατίδης

τον έπεισε να το ξετρυπώσει και να το κάνουν επίσημα βιβλίο, με απόλυτη πίστη πως ο Νάσος Γαλακτερός είχε γράψει από ψυχής ένα μυθιστόρημα αξίας.

Ο Νάσος Γαλακτερός, καταγράφει παιδικά χρόνια, στιγμές ξεχασμένες που θυμόμαστε όλοι μας, με χαμόγελο γιατί κάπως έτσι μεγαλώσαμε όλοι. Η εφηβεία. Ο αθλητισμός. Η μεγάλη ανατροπή, το παράδοξο που όλα τα ανατρέπει. Οι έρωτες. Οι χωρισμοί. Οι σκέψεις για το τέλος. Όλο ευαισθησία και τρυφερότητα, ο Νάσος Γαλακτερός μας ταξιδεύει στη ζωή και στον κόσμο ενός όμορφου ήρωας, που του μοιάζει.

Το μυθιστόρημα του Νάσου Γαλακτερού: Τελευταίος Αγώνας, κυκλοφορεί απ τις εκδόσεις Τετράγωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα