Ο Brad Pitt και το ξεμάτιασμα της Μενεγάκη!

Ο Brad Pitt έχασε στις Χρυσές Σφαίρες από τον κολλητό του George Clooney, αλλά έγινε χαμός στο πέρασμα του από θαυμάστριες! Χιλιάδες υπέρβαρες -σαν εμένα, μη φανταστείτε- από όλες τις φυλές του κόσμου, τον κυνηγούσαν με κάτι χαμογελά ευτυχίας σαν ραμμένα στο πρόσωπο τους και τον φωτογράφιζαν με τα κινητά, ντυμένες όλες με μεγάλου νούμερου μπουφάν και τα μαλλιά πιασμένα με κλάμερ. Ο ίδιος με το σμόκιν του και το χιονάτο

πουκάμισο είχε άλλο βλέμμα από τις κυρίες! Έντρομος μη πέσει στα χεριά τους και όχι σμόκιν δε μείνει αλλά ούτε τούφα απ τα μαλλιά. Δεν ήξερε από πού να την κάνει! Αχ, αυτοί οι γόηδες με τα βάσανα τους! Και δε ζήλεψα φυσικά αυτόν αλλά τις κυρίες! Που να ήμουνα στις θέση του, ελαφίνα στο κατόπι του, παρόλα τα κιλά μου, ζαρκάδι θα γινόμουν. Θα έπαιρνα φωτογραφία ως και το ασπράδι απ τα μάτια του! Αλλά δεν είχα την τύχη και αυτός την ατυχία!

Κατά τα αλλά συγκλονιστικά απ την ομολογία ψυχής της Μενεγάκη στην εκπομπή της -είπαμε την συμπαθώ αλλά την κουβέντα μου θα την πω και μην αρχίσετε τις γκρίνιες- πως πέρασε το Σαββατοκύριακο χαλιά διότι ήταν και κρυωμένη και... ματιασμένη!

Επιστρατεύτηκαν και αξιοποιήθηκαν οι νέες τεχνολογίες και έτσι η Ελένη μας, ξεματιάστηκε μέσω... twitter! Φαίνεται το facebook δε βοηθά στις βασκανίες αλλά μόνο για κάνα τρισάγιο και τίποτα ευχές του Αγίου Κυπριανού είναι (ήμαρτον Άγιε μου!)

Εμένα αυτή την απορία ποτέ δεν θα μου τη βγάλετε απ το νου. Πως γίνεται ένας πλανήτης ολόκληρος να μη ματιάζεται και εμείς 10.000.000 να αλληλοματιαζόμαστε καθημερινά, να φτυνόμαστε και να ρίχνουμε λαδί σε ποτήρια και να λέμε ξόρκια με χασμουρητά ιπποπόταμου, δεν το καταλαβαίνω! Και το λέμε και από τηλεοράσεως μη και μείνει κανένας στην επικρατεί χωρίς μουσουλμανικές επιρροές του 14ου αιώνα!

Για να κλείσω όπως ξεκίνησα άμα υπήρχε το μάτι, ο Brad Pitt απ τις κυρίες που τον κυνηγούσαν ευτυχισμένες και τον κοίταζαν ως ξερολούκουμο με γεύση τριαντάφυλλο -αυτό μου αρέσει εμένα -θα ήτανε τώρα, σε κόμμα στο Κέδροι του Σινά, με την Angelina από δίπλα να διαβάζει σολομωνική και να καίει κεριά! Ήμαρτον Κύριε και Ελένη μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα