Ο Jay-Z ζητάει 150 εκατομμύρια δολάρια για τη Beyonce

Ακόμα δε γέννησε και θέλει να επιστρέψει στη δουλειά!

Το ότι η Beyonce έγινε μητέρα το ξέρουμε, και να μη θέλαμε δηλαδή δε θα μπορούσαμε, το ότι είναι πολύ καλή στο νέο της ρόλο και αυτό το ξέρουμε, το νέο είναι ότι μόλις τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Blue Ivy, η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να βαριέται και θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η εργασιομανής Beyonce

ετοιμάζει το δυναμικό της comeback στα μουσικά πράγματα και όχι μόνο. Τα σχέδια της περιλαμβάνουν 2 νέα album και μία ταινία με συμπρωταγωνιστές τον Clint Eastwood και τον Tom Cruise. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο περήφανος σύζυγος και πατέρας Jay-Ζ έχει ήδη αρχίσει να οργανώνει το "blockbuster comeback world tour" της, όπως αρέσκεται να αποκαλεί τη νέα περιοδεία της συντρόφου του.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού δηλώνουν πως ο Jay-Ζ μόλις λίγες βδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του, ήρθε σε συμφωνία με το Roc Nation και το Live Nation ύψους 150.000.000 δολαρίων!

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι που ότι αγγίζει γίνεται χρυσός, πανικοβλήθηκε που τα έσοδά του μειώθηκαν κάπως λόγω του ερχομού της κόρης τους και μάλλον έχουν βάλει σκοπό να αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος και με το παραπάνω. Μήπως να χαλαρώσουν λίγο;

Keywords
Τυχαία Θέματα