Ο αισθησιασμός κλείστηκε σε ένα επιβλητικό μπουκάλι

Άρωμα με χαρακτήρα που δεν περνά απαρατήρητο από τον Roberto Cavalli.

Το άρωμα Roberto Cavalli ανήκει στην κατηγορία των λουλουδάτων αρωμάτων με νότες κεχριμπαριού, που είναι γεμάτο ενέργεια και αισθησιασμό και σε γοητεύει και σε διασκεδάζει από την πρώτη κιόλας επαφή. Η Louise Turner, αρωματοποιός από τον αρωματικό οίκο Givaudan είναι η δημιουργός του αρώματος Roberto Cavalli,

που μας προτρέπει λέγοντας «don't go unnoticed».

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και λαμπερό άρωμα, με τις νότες κορυφής να παίρνουν φωτιά από τα διαφορετικά είδη ροζ πιπεριού και να αναδύουν μια αυθεντική δύναμη χαρακτήρα. Στην καρδιά του αρώματος θα ανακαλύψετε όλο το μεγαλείο του άνθους πορτοκαλιάς. Τόσο το χρώμα του, όσο και το άρωμα του αφήνει ένα απόλυτα θηλυκό αποτύπωμα, χωρίς να επιτρέπει σε κανέναν να μείνει αδιάφορος. Αυτός ο διάχυτος αισθησιασμός εγκλωβίζεται τελικά στη βάση του αρώματος, μέσα από το Tonka bean, κάνοντας την επιδερμίδα ακόμη πιο γοητευτική και μεθυστική.

Η καλλιτεχνική γραμμή που χαρακτηρίζει το μπουκάλι του νέου αρώματος του Roberto Cavalli θυμίζει τις θελκτικές καμπύλες μιας αισθησιακής γυναίκας ενώ το μασίφ γυαλί παραπέμπει στη δύναμη και την τόλμη του χαρακτήρα της. Μια επιβλητική χρυσή τιάρα με το λογότυπο του οίκου κοσμεί την κορυφή του μπουκαλιού, ενώ μια λωρίδα με tiger print περιβάλλει το λαιμό του, αναβιώνοντας έτσι τα εμβληματικά animal prints του σχεδιαστή.

Το μπουκάλι φιλοξενεί μια χάρτινη συσκευασία σε χρυσή απόχρωση, με εκτυφλωτικές αντανακλάσεις και η σφραγίδα με το λογότυπο Roberto Cavalli δεσπόζει στην πρόσοψη. Η εξωτερική συσκευασία μοιάζει με ένα στενό γυναικείο φόρεμα με μια ζώνη να αγκαλιάζει τους γοφούς, σε τιρκουάζ απόχρωση, αυτό το μοναδικό χρώμα που χαρακτηρίζει το φλωρεντιανό οίκο μόδας για περισσότερο από 14 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα