Ο Χρήστος Χολίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε συνέντευξή του στην Κύπρο

Αποκαλυπτικός και απόλυτος για την σχέση του με την Δούκισσα Νομικού ήταν ο Χρήστος  Χολίδης σε συνέντευξή του σε κυπριακό περιοδικό.Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σε  κυπριακό περιοδικόν και συγκεκριμένα στο «Must» ο Χρήστος Χολίδης. Μιλώντας για τη σχέση του με τη Δούκισσα Νομικού, ο 32χρονος ερμηνευτής  δε δίστασε να ομολογήσει
πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα: «Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και ομολογώ ότι δεν μπορώ να το χειριστώ. Δεν μου αρέσει να λέω δημόσια αν είμαι ερωτευμένος και με ποια είμαι ερωτευμένος. Μου είναι κάτι ξένο και γιʼ αυτό το αποφεύγω. Ένας κύριος δεν πρέπει ποτέ να εκθέτει μια γυναίκα, γιατί αυτή η γυναίκα έχει γονείς και οικογένεια» ανέφερε, ενώ όταν ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως η Δούκισσα παραδέχθηκε πρόσφατα στο περιοδικό «ΟΚ!» πως είναι ερωτευμένη, εκείνος απάντησε: «Είπε η Δούκισσα ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου;».

«Όταν βλέπεις να "καίγεται" η Ελλάδα, εγώ θα βγαίνω να λέω αν είμαι με τη Δούκισσα; Δεν μιλάω ποτέ για τις γυναίκες της ζωής μου. Γιατί να το αλλάξω αυτό τώρα;», ενώ για  θέμα του γάμου πρόσθεσε : «Δεν το έχω καθόλου το θέμα γάμος.  Υπάρχουν στιγμές που θέλω να είμαι εντελώς μόνος μου και να μην μιλάω σε κανέναν. Ο γάμος πιστεύω ότι είναι κάτι εντελώς ξένο προς εμένα» δήλωσε. Πάντως, σε ερώτηση αν θεωρεί ότι η πρώην Σταρ Ελλάς μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους του έρωτες, εκείνος σχολίασε: «Το αν είναι μεγάλος έρωτας ή όχι, θα το δείξει ο χρόνος».

Είναι η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής μιλάει για την σχέση του με την πανέμορφη Δούκισσα Νομικού έστω και με πολλά υπονοούμενα. Ο έρωτας καλά κρατεί και ο ίδιος όπως μαθαίνουμε ετοιμάζει βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί σε μαγαζί ανακαινισμένο και στο πλάι του θα έχει ένα όνομα έκπληξη που τέσσερα χρόνια διατηρεί τα σκήπτρα  στην συμπρωτεύουσα στο λαϊκό κομμάτι.
Keywords
Τυχαία Θέματα