Οι πιο ακριβοπληρωμένοι του Χόλιγουντ

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί με τα πιο υψηλά κασέ στην βιομηχανία του θεάματος; Τι χρειάζεται για να φθάσει κανείς στο σημείο να μετράει την αμοιβή του του σε δεκάδες εκατομμυρίων; Αν η λάμψη ενός σταρ έχει να κάνει και με τον χρυσό που κρύβει στην τραπεζική του θυρίδα, τότε αυτή είναι η λίστα με τα πιο λαμπρά αστέρια του Χόλιγουντ σήμερα.

Aπό το να βγάζεις τα προς το ζην μέχρι του να φτιάξεις μια περιουσία της οποίας είναι σχεδόν αδύνατον να ξέρεις ακόμη κι ο ίδιος το μέγεθος είναι μια διαδρομή μεγάλη, επίπονη,

επικίνδυνη πολλές φορές. Στο Χόλιγουντ, βέβαια, πολλές φορές αυτή η διαδρομή δεν είναι μεγαλύτερη από τα 39 χιλιόμετρα της Sunset Boulevard. Σε ανακαλύπτει τυχαία ένας ατζέντης, η φάτσα σου αρέσει στο κοινό, η πρώτη σου κιόλας ταινία γίνεται χιτ, το επόμενο συμβόλαιό σου είναι σε επταψήφιο αριθμό... Δεν είναι ο κανόνας, αλλά είναι το όνειρο που στοιβάζει τόσους και τόσους νέους στο Λος Άντζελες, να δουλεύουν σερβιτόροι στα diners και να σπουδάζουν υποκριτική, κάνοντας το παν για να εξασφαλίσουν ένα ρόλο. Μαζί με τη λάμψη του χρυσού, βέβαια, έρχεται και η λάμψη της επιτυχίας –αλλά και μόνος του ένας τραπεζικός λογαριασμός που μετριέται σε εκατομμύρια είναι ένας ικανός λόγος για να κυνηγήσεις το όνειρό σου και να προσπαθήσεις να γίνεις σαν κάποιον από τους παρακάτω:

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ:

Leonardo DiCaprio: 30-35.000.000 $ ανά ταινία
Το κασέ ψηλώνει όσο περισσότερα χρήματα αποφέρουν οι ταινίες στο box office –είναι λογικό. Από την άλλη, οι παραγωγοί σε θέλουν (και σε πληρώνουν όσο όσο) αν ξέρουν ότι το όνομά σου στη μαρκίζα θα κόψει έξτρα εισιτήρια. Υπάρχει, βέβαια, μια παγίδα σ' αυτό: η πρώτη λάθος επιλογή και η πρώτη παταγώδης αποτυχία σε βάζουν στο ρίσκο να χάνεις γρήγορα τα προνόμιά σου. Κάποιος άλλος καραδοκεί να αρπάξει τα λεφτά που προορίζονταν για σένα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του μόνο ιδανικές επιλογές. Ισορροπώντας υπέροχα ανάμεσα στην ποιότητα και το εμπορικό «σιγουράκι» στρογγυλοκάθεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων. Μετά τα "Inception" και "Shutter Island" θα συνεχίσει, λογικά, την καλή του παράδοση με το "J. Edgar".

Johny Depp: 20-25.000.000 $ ανά ταινία
Βάζοντας πάντα την δική του πινελιά σε κάθε του ρόλο (και όντας ένας μετρ στην επιλογή εμπορικών επιτυχιών), ο Τζόντι Ντεπ, είτε ως πειρατής Τζακ Σπάροου, είτε ως ήρωας σχεδόν σε όλες τις ταινίες του Τιμ Μπέρτον, είναι ο αγαπημένος του (νεανικού κυρίως) κοινού και αξίζει κάθε δολάρια που παίρνει, αφού φέρνει πίσω πολύ περισσότερα.

Robert Pattinson: 25.000.000 $ ανά ταινία
Δεν χρειάζεται καν να εξηγήσουμε γιατί ο 25χρονος Πάτινσον βρίσκεται τόσο ψηλά. Το θέμα είναι πού θα πέσει όταν τελειώσει η μανία με την σειρά ταινιών του "Twilight". Θα χαθεί στην λήθη ή θα γίνει ο νέος Ντι Κάπριο;

Adam Sandler: 20.000.000 $ ανά ταινία
Μπορεί να μην τρελαίνει τους κριτικούς, αλλά αρκεί η γνώμη του κοινού, που θέλει να διασκεδάζει στην αίθουσα
Keywords
Τυχαία Θέματα