Οργανώστε το ντουλάπι σας

Έχετε πάντα το ντουλάπι σας ενημερωμένο και κερδίστε χρήματα.

Προσπαθήστε πάντα να έχετε το ντουλάπι της κουζίνας σας εφοδιασμένο με μια ποικιλία από κονσέρβες και αποξηραμένα προϊόντα με μεγάλη διάρκεια ζωής που ξέρετε πως αρέσουν στην οικογένειά σας.

Κονσέρβες με φασόλια και καλαμπόκι, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, ζυμαρικά, ρύζι και δημητριακά. Όλα προϊόντα πρώτης ανάγκης με μεγάλη διάρκεια

ζωής, τα οποία μπορείτε άψογα να συνδυάσετε με τα υπολείμματα της προηγούμενης ημέρας και έτσι τίποτα να μην καταλήγει στα σκουπίδια. Μπορείτε να αναμείξετε φρέσκες ντομάτες με κονσέρβας και να φτιάξετε τη σάλτσα για μια πίτσα ή για τα μπιφτέκια που φτιάξατε την προηγούμενη ημέρα. Το κοτόπουλο από την προηγούμενη μπορεί να συνδυαστεί με γλυκόξινη σάλτσα και ρύζι, ενώ με μια κονσέρβα φακές μπορείτε να φτιάξετε μια γρήγορη σαλάτα.

Το κόλπο είναι να αντικαθιστάτε ό,τι χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε πάντα να είστε έτοιμες για γρήγορες λύσεις και συνδυασμούς. Μπορείτε να κολλήσετε ένα σημείωμα στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπιού, όπου θα σημειώνετε τι χρησιμοποιήσατε και θα το τσεκάρετε όταν πάτε για ψώνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα